hola

A partir del 29 de juny comença la programació Estiu al parc 2017 que organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Perpètua. Aquest any el programa a més de música i cinema inclou teatre gràcies a una proposta del grup local Tàndem que posarà en escena l’obra El somni d’una nit d’estiu, de William Shakespeare.

Estiu al parc es divideix en La Central Musical, Teatre i Cinema a la fresca. Els dijous serà el dia de la música i els divendres, del teatre i el cinema. Totes les activitats seran gratuïtes i començaran a les 22 hores a l’amfiteatre del parc Central.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, afirma que "creiem que és important que a Santa Perpètua hi hagi una programació el més professional possible de diferents branques artístiques i barrejat amb entitats locals com el Cineclub Cisco Mosenya i Tàndem".

L’Escola Municipal de Música i Dansa de Santa Perpètua serà l’encarregada de donar el tret de sortida a l’Estiu al parc, el 29 de juny, amb l’espectacle Llull, preparat expressament per aquest dia. El centre educatiu informa que és un espectacle que barreja l’antic i el contemporani a través de música medieval i música d’inspiració medieval adscrita al segle XX. En l’espectacle Llull participen la JOSPeM, l’aula de música tradicional, el Cor Infantil, alumnat de Dansa i un grup de professorat.

L’endemà, 30 de juny serà l’estrena del teatre a l’Estiu al parc. Tàndem apunta que s un repte important per als actors més joves i per tota l’escenografia i il·luminació preparada que s’ha de traspassar a l’aire lliure". Tàndem està molt content amb l’aposta per incloure teatre a l’Estiu al parc aquest any.

La resta de la programació de l’Estiu al parc la completen pel que fa al Cinema a la fresca les pel·lícules Déu meu, però què t’hem fet? (7 de juliol), Vaiana (14 de juliol), Noche Real (21 de juliol) i At the Syrian Border i La llum d’Elna (28 de juliol). La Central Musical comptarà també amb les actuacions de Los Mambo Jambo (6 de juliol), Funkystep & The Sey Sisters (13 de juliol) i Jam Session amb Asimètric (20 de juliol).


Foto: L'EMMiD va inaugurar també l'Estiu al parc 2016 / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]