hola

 

El grup Emfapatir Teatre de Constantí amb l'obra Divines ha guanyat el Premi Espectador de la 26a Mostra de teatre amateur de Tàndem que va cloure aquest diumenge. La puntuació del públic va ser de 9,11 punts, destacada de les altres dues funcions amb més vots.

Tàndem s'ha mostrat molt contenta tant amb el nivell de les obres i la mitjana de puntuació obtinguda amb la suma de tots que ha estat d'un 8,20 com en la quantitat d'espectadors registrats. Només en les obres de teatre amateur s'han venut més de 600 entrades amb una mitjana de gairebé 90 persones de públic per obra.

Pel que fa al Premi Espectador, dotat amb 300 euros, el guardó va ser Emfapatir Teatre de Constantí, amb 9,11 punts, en segon lloc va quedar Inestable Ceretana de Teatre de Puigcerdà amb l'obra Dotze sense pietat amb 8,20 punts; i tercer El Centru-Centre Parroquial de Canet de Mar amb 8,17 punts per la funció Descalços pel parc. Res és gris de Quatre per quatre de Granollers, amb 7,73 punts i Lampedusa de Punt i seguit teatre de Terrassa amb 7,11 punts completen els resultats del Premi Espectador.

El secretari de Tàndem, Oriol Alonso, ha valorat aquesta 26a edició de la Mostra de teatre amateur de Tàndem com a molt satisfactòria i ha destacat la mitjana de punts de tota la mostra. Emfapatir compta les seves participacions a la Mostra de teatre amateur de Tàndem amb premis espectadors, dos de dos.


Foto: Lliurament del Premi Espectador / Tàndem

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]

L'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres
12 Abr 2024 09:40 - RedaccióL'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres

La IX Trobada de Guitarres aplegarà 135 alumnes de guitarra de 12 escoles municipals de Catalunya, [ ... ]

Judà Barber publica la novel·la històrica 'Ermessenda. La condesa'
11 Abr 2024 11:13 - RedaccióJudà Barber publica la novel·la històrica 'Ermessenda. La condesa'

  El perpetuenc Judà Barber ha publicat una nova novel·la històrica sota el títol Ermessenda. [ ... ]