hola

El Centro Cultural Andaluz de Santa Perpètua va aplegar aquest diumenge 26 de febrer més de tres centes persones al voltant de la celebració del dia d'Andalusia, que es va celebrar al Centre Cívic La Florida. Una missa a la capella del Col·legi Sagrada Família va precedir els actes. El cor de Mollet Sentir Rociero va cantar la Missa, convidat per l'entitat local.

La presidenta del Centro Cultural Andaluz, Merche Expósito, va expressar que la celebració del Dia d'Andalusia és un dels actes més especials i simbòlics de l'entitat i va destacar la implicació de tothom, també d'altres entitats amigues de municipis veïns que per primer cop han pres part en la celebració. Expósito també ha destacat la recuperació del recital de poesia, que en aquesta ocasió ha anat a càrrec de la veïna de Mollet Charo García i era un homenatge a les vuit províncies andaluses.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va destacar en el seu parlament "la importància de la comunitat andalusa a Santa Perpètua" i va expressar que "la gran diversitat d’orígens de la seva ciutadania, avui més que mai, fan Catalunya singular i exemplar. El nivell de relació, de convivència i de barreja suposa una de les majors riqueses que posseeix la nostra societat catalana, que cal mimar, protegir i fer créixer".

Unes tres-centes persones van dinar migas al Centre Cívic la Florida i els quadres de ball de l'entitat van aportar també la part artística de la jornada.


Foto: El Centro Cultural Andaluz va commemorar el Dia d'Andalusia / Centro Cultural Andaluz 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]