hola

L'Esplai El Refugi organitzarà una activitat solidària el proper 22 d’abril. Es tracta de la primera Color Run que es fa a Santa Perpètua i els beneficis que se n’obtinguin es destinaran a l’ONG Save the Children, que treballa en l’ajuda d’infants refugiats, entre d’altres.

Segons expliquen des del Refugi una Color Run és una barreja de cursa i Holi party i, per això, demana que els participants vesteixin de blanc durant l’activitat. La cursa és oberta a tota la ciutadania i consta de dues proves, una de dos quilòmetres i una altra de quatre, amb dues categories cadascuna, d’infants i adults.

Els tiquets per poder participar a la cursa es poden adquirir als establiments comercials Fradera, Griñán, Carlin i a la Farmàcia la Creueta a partir d'avui 20 de febrer. A les botigues, segons expliquen des d’El Refugi, hi haurà també una guardiola per donar un donatiu. El preu de la cursa és de tres euros per a la de dos quilòmetres i de cinc per a la de quatre. Està previst que la cursa de dos quilòmetres comenci a les 10 hores i a les 10.30 hores, la de quatre quilòmetres.

L’organització, amb la col·laboració de l’Ajuntament, ha previst premis per als tres primers classificats i es sortejaran regals, donats pels Comerciants, entre els numeros dels dorsals. Les inscripcions estan limitades a 300 persones i la cursa començarà des del parc d’Europa, al barri de Mas Costa.


Foto: Mural commemoratiu del 50 aniversari d'El Refugi / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]