hola

Aquest diumenge 5 de febrer se celebraran a Santa Perpètua els Tres Tombs de la 101a Festa de Sant Antoni de la Societat de Carreters de Sant Antoni Abat. Aquest any els abanderats són infants relacionats amb la Colla de la Ferradura Rovellada.

L’abanderat és Manel Payes, els cordonistes són Berta Cuixart i Arnau Cuixart i la capitana de bandera és Clàudia Farell. Segons recull el programa d’actes de la festa “seran els abanderats de tot allò en el que nosaltres creiem i de tots aquests sentiments, records i projectes que fan de Santa Perpètua un lloc tan especial i d’aquesta tradició una de les més grans del país”.
Els preparatius començaran a les 8 del matí amb la benedicció de les coques que es repartiran. Els participants als Tres Tombs tindran al recinte firal un esmorzar i a les 11 del matí començarà la passada des de casa dels abanderats, situada al carrer d’Ignasi Iglesias. El recorregut serà el mateix dels darrers anys amb sortida des del recinte firal, passeig de la Florida fins a la plaça Terminal i després passant pel carrer de Pau Claris fins a la Rambla, Genís Sala i l’avinguda de Barcelona.

La música en directe anirà a càrrec de la banda Els Bandarres de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Santa Perpètua i el Triangle de Sants. També participarà per segon any el cos muntat dels Mossos d’Esquadra. Una de les novetats d’aquests Tres Tombs serà que, després del carro amb la imatge de Sant Antoni Abat i dels abanderats d'enguany, es presentaran en un carro els abanderats de 2018 que portaran l’antiga bandera de la Societat de Carreters de Sant Antoni Abat.

Demà dissabte 4 de febrer a les 13h, es farà la tradicional ofrena floral al monument als Carreters situat a la rotonda dels Carreters. A aquest acte assistirà el regidor de Cultura, Marçal Solà, i l'alcaldessa, Isabel Garcia.


Foto: Imatge de l'edició centenària de la Festa de Sant Antoni Abat al seu pas pel passeig de la Florida / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]

L'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres
12 Abr 2024 09:40 - RedaccióL'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres

La IX Trobada de Guitarres aplegarà 135 alumnes de guitarra de 12 escoles municipals de Catalunya, [ ... ]