hola

L’Associació Foto Vídeo Santa Perpètua (AFOVISP) ha convocat el XXè Concurs de Fotografia Festa Major d’Hivern 2017. La data límit per a la presentació de les imatges és el dissabte 4 de febrer a les 14 hores.

La novetat d'aquesta edició és que s'atorgarà un premi absolut triat entre els guanyadors de la resta de categories, excepte concursant jove, valorat en 100 euros que s'ha anomenat Memorial Alfonso Valenzuela, en un honor d'un soci d'AFOVISP que va morir fa uns mesos.

El certamen repartirà premis per un import de 920 euros. El concurs estableix set categories: fotografia de paisatge i natura, retrat, lliure, festes populars, macro, arquitectura i concursant jove. El primer premi de cada categoria està dotat en 125 euros, trofeu i diploma a excepció de concursant jove que el primer premi és de 70 euros, trofeu i diploma. Cada concursant pot lliurar fins a un màxim de cinc imatges.

El veredicte del jurat es farà públic l'11 de febrer al Museu Municipal a partir de les 12 hores. El jurat estarà format per tres persones vinculades al món de la fotografia. L'acte inaugural de l'exposició i el lliurament de premis tindrà lloc el 3 de març a les 20 hores a l'Espai 2 de la Granja Espai Cultural. L'organització, segons qualitat fotogràfica, realitzarà una selecció prèvia de les imatges que formaran part de la mostra.

Les fotografies es poden presentar al Museu Municipal, en horari: dijous i divendres de 18 h a 20.30 h; i dissabte d’11.00 h a 14 h. Si les obres s'envien per correu ordinari l'adreça és Regidoria de Cultura / XX Concurs de Fotografia de la Festa Major d'Hivern / Camí de la Granja s/n / 08130 Santa Perpètua de Mogoda

El vicepresident d'AFOVISP, Francesc Masip, ha explicat la novetat d'aquesta edició és la creació d'un premi absolut de 100 euros extres entre els guanyadors de totes les categories d'adult. També ha informat que les categories de paisatge i natura i la de retrat són les que més concursants acostumen a registrar. El certamen compta amb el suport de la Regidoria de Cultura.


Foto: Imatge d'arxiu d'una de les l'exposicions del concurs d'AFOVISP / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]