hola

Un miler de persones, segons l'organització, va assistir al Festival d’Any Nou 2017 que va celebrar diumenge 15 de gener l’Associació Bailamos de Santa Perpètua. Un total de vuit escoles, clubs de ball i entitats van prendre part en les tres hores que va durar l'activitat i que va aplegar 150 ballarins.

Van participar associacions de ball de Llinars del Vallès i El Prat de Llobregat, l' Escola de Ball Bailalo Studio de Polinya , SBDance de Cerdanyola y Ripollet i les entitats locals Casa de Andalucía, Arts Humanes Bollywood, Asociació Ghassely, Urban Dance Studio i Bailamos SP, segons ha informat l'organització.

El Pavelló Municipal d'Esports va acollir per primer cop aquest Festival d'Any Nou de Bailamos. Tots els participants van ballar de manera altruista per mostrar la seva qualitat i perquè s'ho passen molt bé, segons apunta Bailamos, que ha agraït la participació de tants balladors de diverses disciplines i de tant de públic que va omplir les graderies de l'equipament esportiu. L'activitat va comptar amb les millors escoles i clubs de ball de saló i llatins, retro i esportius de competició, hip hop, dansa del ventre, flamenc, Bollywood i grups.

La portaveu de l'Associació Bailamos, Sonia Cañas, s'ha mostrat molt satisfeta amb el festival que mai no s'havia programat al municipi i que apunta es tornarà a celebrar perquè va atreure moltes persones.

D'altra banda, a través de les xarxes socials va córrer una informació sobre un incident durant l'activitat. Segons ha informat la Policia Local es va produir una discussió al vestíbul del pavelló que va acabar amb una persona agredida per la sivella d'un cinturó, segons va explicar ella mateixa als agents que es van personar ràpidament. La persona agressora ja havia abandonat l'equipament.


Foto: Una de les actuacions del festival / Bailamos SP 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]