hola

Aplec Santiga

L'Agrupació Sardanista de Santa Perpètua organitzarà demà dissabte 17 de setembre a la tarda l’edició número 63 de l’Aplec de Santiga. És el primer cop que aquesta festa se celebra en dissabte i per la tarda-nit ja que sempre es programava el segon diumenge de setembre, però en caure en la Diada, aquest cop, l'entitat va decidir canviar la data.


Les cobles Sant Jordi, Jovenívola de Sabadell i Santiga interpretaran durant l’Aplec un total de 22 sardanes. La programació s’iniciarà a dos quarts de set de la tarda amb l’audició de la sardana Santiga, de Genís Sala, a càrrec de la cobla Sant Jordi. La presidenta de l'Agrupació Sardanista, Mercè Alsina, ha explicat que entre la coincidència amb la Diada i altres aplecs ja programats aquest any l'Aplec de Santiga s'ha traslladat al 17 de setembre a la tarda.
La cobla local Santiga, que es va presentar públicament en el 80è Aplec de Santa Perpètua, interpretarà cinc obres i també participarà en la sardana Mil·lenari de Santiga, que interpretarà conjuntament amb les cobles Jovenívola de Sabadell i Sant Jordi i que com és tradicional tancarà l’Aplec. Mercè Alsina destaca que l'actuació de la Cobla Santiga és la novetat de l'Aplec.

L'Agrupació també organitza el concurs de la sardana incògnita. Totes aquelles persones que hi vulguin participar hauran d’omplir una butlleta i posar el nom de la sardana i el compositor. Entre tots els encertants se sortejarà un obsequi. Aquest any, també se celebrarà el concurs de colles improvisades. Les inscripcions per participar-hi es faran en iniciar-se l’Aplec i l’organització ha informat que hi haurà premis per a totes les colles participants al concurs. A partir de les 9 del vespre, l’entitat ha programat pa amb tomàquet (entrepà de pernil, refresc i postre).

En cas de pluja, l’Aplec se celebrarà al Pavelló d’Esports.


Foto: Imatge d'arxiu de l'Aplec de Santiga / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]