hola

La vella Dixieland

La Vella Dixieland actua avui 7 de juliol en el marc del programa Estiu al parc Central dissenyat per la Regidoria de Cultura. L’actuació començarà a les 21 hores a l’amfiteatre del parc Central. La formació va ser fundada l’any 1980 i va néixer com una reunió d’amics per tocar la música que més els hi agradava: el jazz clàssic.

Des d’aleshores, ha tingut una progressió constant professionalitzant-se i enregistrant fins a nou discos. La Vella Dixieland compta a le seves espatlles amb més de tres mil actuacions i ha participat als millors festivals del món. El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha explicat que l’experiència prèvia de concerts al parc Central ha estat bona i que, per això, l’aposta ha estat la de programar concerts i cinema a aquest espai sota el nom Estiu al parc Central.

El cicle Estiu al parc Central va estrenar-se el 30 de juny amb un espectacle preparat per l’Escola Municipal de Música i Dansa (EMMiD) que va aplegar més d’un centenar d’artistes a l’escenari. Songs of sanctuary, de Karl Jenkins, va ser la partitura escollida per a un espectacle interdisciplinar que combinava la dansa i la música i que va comptar amb la participació de la JOSPeM, dels cors 5, 6, 7, M4 i Zimmerman Cafè i, dels alumnes de dansa de l’escola.

El director de l’EMMiD, Eliseu Ribes, ha explicat que aquesta era la primera vegada que es feia un espectacle que implicava tants grups diferents de l’escola i va mostrar-se molt satisfet amb el resultat d’aquesta obra que portaven preparant des del mes de març. “Va ser una nit molt especial i ens sentim molt orgullosos de la feina feta”, va explicar Ribes, que va voler destacar “la incansable labor i entrega” de l’equip de mestres. El públic, que omplia l’anfiteatre del parc Central, va emocionar-se amb les coreografies i la música acompanyades d’una escenografia molt cuidada amb el color blanc com a protagonista.

Continua la Central Musical

El 14 de juliol, és el torn del cantautor local Hugo Aran, que avançarà temes del seu darrer disc que actualment està gravant entre Barcelona i París. El cantautor perpetuenc ha avançat que en el nou àlbum hi trobarem samba, candombe, una cançó que parla sobre la ciutat de Barcelona i lletres que en general miren més al futur i són més positives. Hugo Aran estarà acompanyat per Johnny Branchizio, a la guitarra elèctrica; Anatol Eremciuc, a l’acordió, Roberto Faenzi, a la bateria i Manel Fortià, al contrabaix.

Tancarà el cicle la banda vallesana Asimètric amb una jam session. Asimètric va néixer fa deu anys i en aquest temps la formació ha anat canviant. Al parc Central actuaran Alejandro Delgado, al saxo; Victor Nieto, a la bateria; Isaac Romagosa, a la guitarra, Álvaro Vicente, al baix i Èlia Lucas, al piano. Delgado convida els músics locals a participar a la jam session, que començarà a les 21 hores i que preveu un repertori de jazz fusió, latin i rock, entre d’altres.


Foto: La Vella Dixieland, en una imatge promocional / La Vella Dixieland

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]