hola

Foguera

El Recinte Firal acollirà el 23 de juny l’arribada de la Flama del Canigó per donar la benvinguda al solstici d’estiu. La revetlla començarà a les 20 hores. Membres del Club Fondistes Fem Força seran els encarregats de portar la Flama. El recorregut serà: plaça Central, avinguda Quatre, plaça Terminal, passeig de la Florida, avinguda de l’Onze de Setembre, Genís Sala, Rambla, plaça de la Vila, Pau Clarís, passeig de la Florida i Recinte Firal.

Després de l’encesa de la foguera,el regidor de Cultura, Marçal Solà, oferirà la lectura del manifest ja que finalment el grup Versió Subtitulada no podrà assistir.

La Regidoria de Cultura va recuperar l’any 2013 la tradició d’encendre la foguera de Sant Joan amb el foc provinent del Canigó. La principal novetat és que en aquesta edició es posarà una capsa dels desitjos a la foguera. El ninot de Sant Joan, que cremarà a la foguera, ha estat realitzat pels infants de pintura i dibuix de l’Espai de les Arts. Totes les persones que vulguin portar mobles vells a la foguera durant el matí del 23 de juny ho podran fer.

Revetlla del Casal Popular

D’altra banda, el Casal Popular organitza la revetlla de Sant Joan a partir de les 19.30 hores al parc Municipal. El programa inclou tallers infantils i una xerrada sobre la situació del català als Països Catalans. Posteriorment, a les 21.30 h, sopar popular i l’espectacle musical, Fem l’última i marxem, amb Jordi Boys i La Belluga. El menú infantil té un preu de vuit euros i consta de pica pica i una botifarra o hamburguesa vegana més beguda i coca. El menú adult, de 12 euros, inclou torrada d’escalivada i botifarra o hamburguesa vegana més beguda, coca i copa de cava. Els tiquets estaran a la venda fins al 21 de juny. Si en queden, es podran adquirir el mateix dia, segons informa l’organització. La festa finalitzarà amb un punxa-discos.


Foto: La foguera de Sant Joan cremarà al Recinte Firal / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]