hola

pastís 50 anys d'El Refugi

Unes 800 persones van participar ahir al dinar de germanor que el Centre d’Esplai El Refugi va organitzar com a cloenda dels actes de celebració dels cinquanta anys de l’entitat. Tots els parlaments, començant pel pregó del periodista i exdirector del diari ARA, Carles Capdevila, van reconèixer la tasca voluntària que duent a terme els monitors d'esplai educant en valors.

Capdevila va dir que educar és espavilar els infants amb sentit comú i que un bon lloc per fer-ho són els esplais ja que els pares tendeixen a sobreprotegir els fills. A més, els esplais ensenyen a integrar tots els infants, a parlar de molts temes, a jugar col·lectivament i en l'espai públic.

Les carpes del CIM van acollir aquesta festa cloenda dels 50 anys del Refugi que va incloure un dinar de germanor amb un gran pastís d'aniversari, petits espais i tallers com ara pinta-cares, jocs gegants i una exposició fotogràfica. Durant el dinar, es va fer entrega dels premis dels concursos de logo, dels 50 cims del Refugi i el fotogràfic d’Instagram i es va poder comprar l'àlbum del cinquantenari. El fi de festa el va posar Hotel Cochambre amb un concert.

Carles Capdevila va voler llegir un article seu sobre els monitors d'esplai que va titular entusiasme sospitós.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, va agrair la tasca de totes les persones que havien organitzat la festa de cloenda que demostra com al centre d'esplai es treballa en xarxa i moltes hores i a totes les persones que han fet possible que el Refugi arribi als 50 anys. Solà va destacar que la dinamització d'activitats infantils per part del Refugi va més enllà dels dissabtes a la tarda.

En aquesta festa cloenda dels 50 anys del Refugi, l'esplai va voler reconèixer especialment la tasca dels responsables generals i presidents que ha tingut l'entitat al llarg de la seva història que per ordre d'antiguitat han estat Mossèn Josep Serra, Josep Umbert, Toni del Valle, Jordi Vinyals, David Humet i l'actual Georgina Marjanet.

Marjanet va explicar que fa trenta anys que va entrar com a nena al Refugi i des de fa quatre anys és la presidenta i assegura que el moment que està vivint l'esplai és molt bo. Va subratllar que les infraestructures de campaments ham anat millorant amb el pas del temps.

L'alcaldessa Isabel Garcia va destacar també la gran tasca educativa que fan els monitors de l'esplai.


Foto: Pastís d'aniversari del grup d'esplai Refugi / Josep Cano 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El cartell de Lucía i Anna Ramírez il·lustrarà la Festa Major 2020
03 Jul 2020 11:07 - RedaccióEl cartell de Lucía i Anna Ramírez il·lustrarà la Festa Major 2020

Amb aquesta proposta les germanes Lucía Ramírez (11 anys) i Anna Ramírez (9 anys) han guanyat el [ ... ]

La Casa Andalucía tanca amb un festival una temporada atípica
30 Jun 2020 10:23 - RedaccióLa Casa Andalucía tanca amb un festival una temporada atípica

La Casa Andalucía de Santa Perpètua ha tancat la temporada amb un Festival de Fi de curs celebrat [ ... ]

No hi haurà escola de sardanes aquest estiu
30 Jun 2020 09:29 - RedaccióNo hi haurà escola de sardanes aquest estiu

L’Agrupació Sardanista Santa Perpètua no podrà celebrar aquest estiu l’Escola de Sardanes a causa [ ... ]