hola

Conveni amb Zambon

L'empresa Zambon i l'Ajuntament de Santa Perpètua van signar aquest dijous 9 de juny la renovació del conveni de col·laboració mitjançant el qual la farmacèutica finança l'Orquestra Jove de Santa Perpètua i el Cor Jove i la Banda Jove de l'Escola de Música amb la quantitat de 10 mil euros. Aquest és l'onzè any de patrocini de l'empresa ubicada al polígon de Can Bernades Subirà.


A l'acte de signatura, que va tenir lloc per primera vegada a l'Escola Municipal de Música i Dansa, van assistir la directora general de Zambon, Elena Zabala, l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, el regidor de Cultura, Marçal Solà, el director de l'Escola Municipal de Música i Dansa (EMMiD), Eliseu Ribes i la presidenta de la JOSPeM, Sílvia Contreras.

El director de l'EMMiD va presentar alguns dels projectes més actuals de l'escola de música com la iniciativa d'una orquestra de pares i mares que s'ha desenvolupat aquest curs actual i mitjançant el qual els familiars dels alumnes de sensibilització han rebut classes de música per tal d'acompanyar els seus fills en una audició conjunta.

Ribes també va presentar els patrocinadors el projecte Corda't, que es desenvolupa a l'Escola Bernat de Mogoda i va destacar la voluntat del centre de portar la música arreu del municipi. La directora general de Zambon, Elena Zabala, va destacar la feina de l'Escola de Música i va lloar la tasca de democratització de les arts musicals i de dansa i va reiterar el seu compromís amb l'Ajuntament de Santa Perpètua a través de la renovació d'aquest conveni de col·laboració.
Per la seva part, la presidenta de la JOSPeM, Silvia Contreras, va agrair el finançament que reben, que possibilita poder tirar endavant el projecte d'orquestra amateur a Santa Perpètua. Aquesta formació ha celebrat recentment els seus deu anys.

L'alcaldessa de Santa Perpètua també va agrair al confiança de Zambon al llarg d'aquests anys mentre que el regidor de Cultura, Marçal Solà va destacar la bona relació entre Ajuntament i empresa.

El director de l'Escola de Música i Dansa va aprofitar la signatura del conveni per ensenyar les instal·lacions als representants de Zambon.


Foto: Un moment de la signatura del conveni amb representats municipals i de Zambon / L'nformatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]