hola

Dansa per a bebés

L'Escola Municipal de Música i Dansa presenta novetats importants i innovadores en la seva oferta formativa per al curs 2016-2017. És el cas de la Dansa per a nadons adreçada a mares i pares amb bebès de 0 a 3 anys. L'activitat és pionera en l'oferta de les escoles municipals de música d'arreu de Catalunya, segons explica el director de l'Escola, Eliseu Ribes.

El taller, que és trimestral i té una durada de 45 minuts setmanals, és una activitat de sensibilització i de descoberta del cos tot treballant el vincle entre pares, mares i fills. Durant la jornada de portes obertes, el centre ja va oferir un tastet de la Dansa amb nadons, que va tenir molt bona acollida entre els assistents i es van realitzar algunes inscripcions. 

L'activitat del Ballmanetes, també al programa de Sensibilització de l'escola, torna a incorporar-se a l'oferta del centre amb una durada trimestral i també de 45 minuts setmanals.
Una altra activitat nova de l'oferta formativa és la incorporació del grup de batuka, formació que es va presentar durant l'Aplec de la Sardana. L'activitat està adreçada a infants a partir de 8 anys i adults. Les sessions es realitzen un cop per setmana amb una durada de quaranta cinc minuts.

Pel que fa a la dansa, l'escola ha incorporat activitats noves, com ara el Flamenc i la creació d'una companyia de dansa del centre, ambdues activitats a partir dels 14 anys.

El director de l'Escola de Música i Dansa, Eliseu Ribes, destaca com a novetat important la gratuïtat en la matrícula per a aquestes activitats. El període d'inscripció del nou alumnat és fins al 31 de maig.

L'oferta formativa de l'escola s'estructura en tres grans blocs, de sensibilització artística (de 0 a 7 anys); bàsica (de 8 a 13 anys) de música i de dansa; i a mida (a partir de 14 anys) també de música i dansa. L'Escola Municipal de Música i Dansa inclou també en la seva oferta un grup de música tradicional, de creació i formacions corals per adults i gent gran, entre d'altres.


Foto: Dansa per a bebés, durant la jornada de portes obertes / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]