hola

Laura Molina

La perpetuenca Laura Molina s'ha llençat al món literari amb la seva primera novel·la Cristina's. Es tracta d'una història romàntica contemporània, fresca i provocativa. Assegura que no és una simple novel·la rosa, és curta però intensa i enganxa des de les primeres pàgines amb un trio protagonista format per una dona, un antic nòvio i un home que coneix per motius professionals.

És "una intensa història d'amor en una trama en la qual ella comença a tenir la impressió que la seva vida va directa al desastre sinó juga bé les seves cartes", segons diu a la sinopsi del llibre.

Te escenes eròtiques i demostra "com ens tornem de simples quan ens enamorem", segons diu Laura Molina que ha explicat que s'ha embarcat en aquesta aventura després de molts anys pensant que tenia lguna cosa pendent i que l'acceptació està sent molt bona. La novel·la és autopublicada i, de moment, ha fet una tirada de 400 exemplars. La perpetuenca afirma que la novel·la té un final obert i ja treballa en una nova entrega.

Laura Molina defineix la seva obra com una novel·la rosa fresca i provocativa, curta però intensa, amb uns bons diàlegs i uns personatges molt ben definits i afirma que t'enganxa des de les primeres pàgines.

En principi estava més dirigit a un públic femení, però un cop al mercat hi ha molts homes que se l'està llegint i que els hi agrada, segons apunta Molina, que creu que potser és per la curiositat de saber què pensen les dones. Comenta que té un punt picant, amb relacions sexuals explícites, però avisa que no és com 50 sombres de Grey tot i que diu que apareixen unes taronges. Molina assegura que un cop publicada, ara no pot deixar d'escriure i afirma que ja prepara la segona part ja que la història té un final obert.

Cristina's és la primera novel·la de la perpetuenca Laura Molina. L'escriptora ha optat per autopublicar-la i ha fet una tirada de 400 exemplars. El subtítol de l'obra La petit morte dóna pistes del seu to ja que aquesta expressió francesa significa la pèrdua de consciència que diuen tenir algunes dones just després de l'orgasme.


Foto: Laura Molina amb el seu llibre / Laura Molina

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Festa Major inclourà un concurs de balcons i dos fotogràfics de paelles i pinxos, adaptats a la pandèmia
24 Jul 2020 19:05 - RedaccióLa Festa Major inclourà un concurs de balcons i dos fotogràfics de paelles i pinxos, adaptats a la pandèmia

Amb motiu de la situació provocada per la pandèmia de la Covid-19, que no permetrà la celebració [ ... ]

Amics de Santiga ha suspès el Concurs de Pintura Ràpida
23 Jul 2020 17:04 - RedaccióAmics de Santiga ha suspès el Concurs de Pintura Ràpida

L'Associació d'Amics de Santiga ha suspès el Concurs de Pintura Ràpida que estava previst realitzar [ ... ]

La perpetuenca Teresa Kirchner edita la seva primera novel·la, 'El manuscrito de oscuros secretos'
23 Jul 2020 12:33 - RedaccióLa perpetuenca Teresa Kirchner edita la seva primera novel·la, 'El manuscrito de oscuros secretos'

La perpetuenca Teresa Kirchner edita la seva primera novel·la El manuscrito de oscuros secretos que [ ... ]