hola

Nit de la Cultura 2015

La Regidoria de Cultura, en el marc de la programació de Sant Jordi, organitza el divendres 22 d’abril a les 20 hores al Teatre del Centre la sisena edició de la Nit de la Cultura, on es faran públics els guanyadors dels Premis Primavera i del Concurs de cartells de Festa Major. Durant l’acte, es convocarà el XXIVè Premi de Poesia i Contes Breus i es presentarà el projecte de la VI Beca de Recerca.

A més, es realitzaran diversos reconeixements a entitats i persones per la seva trajectòria cultural.

La Nit de la Cultura inclourà la projecció d’un vídeo que recull els principals actes culturals que ha viscut Santa Perpètua durant el darrer any.

La literatura serà la protagonista d’una part de l’acte, ja que es presentarà la convocatòria de la 24a edició del Premi de Poesia i Contes Breus, que estarà dedicat a Caterina Albert, coneguda amb el pseudònim de Víctor Català, i servirà per presentar la publicació dels guanyadors de la 23a edició d’aquests premis, que es van atorgar l’any passat. En aquesta ocasió, no es presentarà en format paper, ja que només estarà disponible al web municipal (staperpetua.cat). També es coneixeran els guanyadors dels Premis Primavera, que tenen per objectiu fomentar l’escriptura. Enguany, la participació ha estat molt elevada amb un total de 464 contes procedents dels diferents centres educatius del municipi. L’Ajuntament entregarà lots de llibres a les escoles i als alumnes guardonats. També, es presentarà la revista que recull els treballs premiats.

La imatge que representarà la Festa Major d’Estiu de 2016 es presentarà també en el marc de la Nit de la Cultura. Fins a aquest dijous 14 d’abril, la ciutadania podia votar, a través del web municipal, el seu cartell preferit entre els cinc finalistes.
L’historiador perpetuenc Er­­nest Vilàs, guanyador de la sisena Beca de Recerca de Santa Perpètua dotada amb 4.000 euros, presentarà l’estudi Ressò perpetuenc. El moviment catòlic de base a Santa Perpètua de Mogoda.

En acabar l’acte, la nit continuarà amb un concert del Grup vocal TNT, participant a l’Oh happy day de TV3 en l’edició 2015, on va acabar en cinquena posició. El concert serà a les 21.30 hores i l’entrada es podrà recollir a la recepció de la Granja Soldevila del 18 a 21 d’abril de 9 a 21 hores.

El grup està format pel director i baríton, Òscar Bretau, i els tenors Paco Ruiz, Jose Fernàndez i Diego Ruiz. L’espectacle, d’uns 90 minuts de durada ofereix una barreja de veus masculines, tendresa, versions de clàssics de tot tipus de gènere, ball, coreografies, humor i interacció amb el públic i, sobretot, “un record inesborrable per a tots aquells que volen fugir durant una estona dels seus problemes i mals de caps”


Foto: Imatge de l'edició passada de la Nit de la Cultura / L'Informatiu 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]