hola

El dia 20 de març, diumenge de Rams, com és tradicional a Santa Perpètua el Ball de Gitanes organitza la seva ballada anual que arriba a la 32 edició. En aquesta ocasió, participaran a la ballada les colles de Canovelles, Lliçà d'Amunt i Montmeló a més de les quatre colles de Santa Perpètua de Mogoda (petits, mitjans, joves i grans).

L'activitat tindrà lloc a partir de les 17 hores al Pavelló Municipal d'Esports i amb la música en directe de la Cobla Ciutat de Granollers.

El Ball de Gitanes de Santa Perpètua ha avançat que les colles estrenaran dues peces en aquesta ballada. La colla de petits, formada per infants a partir de tres anys, estrenaran Rock and roll dels Catarres i la ballada finalitzarà amb l'estrena d'una cançó de la pel·lícula Piratas del Caribe que ha preparat la colla de grans. Aquest és un aspecte innovador i atractiu per al públic, segons apunta el Ball de Gitanes.

També en el decurs de l'activitat cada grup ballarà les seves peces i, a més, ballaran la peça de concurs que és una diferent per a cada edat. Al final de la temporada aquelles colles que hagin tret les millors puntuacions en les diferents ballades participaran en la gran final. Les puntuacions són atorgades per un jurat expert. La colla de joves de Santa Perpètua va guanyar l'any passat amb la jota i aquesta temporada s'ha començat amb bon peu ja que en la primera ballada de la roda la colla de petits va guanyar amb la catxutxa i la de joves amb el xotis. El jurat va valorar l'execució, la coreografia i l'acompanyament de castanyoles.


Foto: Ballada de Ball de Gitanes de 2015 / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]