hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (1 Vote)

El passeig de la Florida serà l’escenari d’una nova edició del Mercat del Llibre, que organitza la Biblioteca Municipal Josep Jardí aquest dissabte entre les 10.30 i les 13.30 hores. Les inscripcions s'han tancat amb divuit demandes, segons informen des de l'equipament.

Núria Masdeu, una de les encarregades de la Biblioteca en l’organització del Mercat del Llibre, ha destacat que la seva característica principal “és la voluntat de donar-li una segona vida als llibres usats que molts tenim a casa i que ja hem llegit. Els que estimem els llibres sabem de la impossibilitat de llençar-los a la paperera, oi?” i afegeix que “ofereix la possibilitat de donar una altra oportunitat tant al llibre com al nou lector i de passada sentir que en traíem un rendiment, malgrat no ser el factor més important”.

Al Mercat del Llibre només es podrà vendre i intercanviar els següents materials: llibres, revistes, CD, vinils, DVD, CD_ROM, jocs d’ordinador i jocs de consola. El preu de venda de cada article serà de 3 euros com a màxim. Els participants també podran intercanviar material que sigui del seu interès a proposta d’altres paradistes o de les persones que visitin el certamen.

Núria Masdeu ha explicat que a més de l'intercanvi i venda de llibres també s'ha programat a les 12 hores un espectacle infantil de la companyia yomeloguisyomelo.com que explicarà contes una mica musicats.

Masdeu ha comentat que la idea original de muntar un mercat del llibre va esdevenir perquè hi ha moltes persones que no volen tirar llibres i els portaven a la Biblioteca, però l'equipament no pot absorbir tot. Núria Masdeu comenta que de les donacions que es fan a la Biblioteca es nodreix un punt d'on els usuaris poden agafar aquests llibres.

La voluntat de la Biblioteca Municipal és consolidar el Mercat del Llibre i que es converteixi en una activitat referent, que creixi en nombre de participants i que sigui útil per a la ciutadania.


Foto: Imatge del Mercat del Llibre de 2015 / L'Informatiu 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Sant Jordi no es realitzarà al municipi atenent a la decisió de la Generalitat i el Gremi
24 Mar 2020 12:47 - Marta HiraldoSant Jordi no es realitzarà al municipi atenent a la decisió de la Generalitat i el Gremi

  La Regidoria de Cultura ha explicat que atenent a la decisió presa per la Generalitat de Catalunya [ ... ]

Xarxa Santa Perpètua ajorna l'espectacle d'aquest diumenge
13 Mar 2020 11:17 - RedaccióXarxa Santa Perpètua ajorna l'espectacle d'aquest diumenge

Xarxa Santa Perpètua ha ajornat l'espectacle previst per aquest diumenge atenent a les mesures dictaminades [ ... ]

Guspira Teatre, amb l'obra 'Mentiders', guanya el Premi Espectador de la Mostra de Teatre de Tàndem
11 Mar 2020 11:39 - RedaccióGuspira Teatre, amb l'obra 'Mentiders', guanya el Premi Espectador de la Mostra de Teatre de Tàndem

El premi Espectador de la 29a Mostra de Teatre Amateur de Tàndem ha estat per a Guspira Teatre de Cassà [ ... ]