hola

El grup KÒMIX, de la Garriga, posarà en escena aquest diumenge a les 18.30 h al Teatre del Centre Parroquial el drama El facinerós és al replà. La sinopsi de l'obra diu que és la història d'un accident que ens posa davant del mirall per mostrar-nos les pors, dèries i pactes amb els altres i amb nosaltres mateixos per poder tirar endavant i escapa de la soledat.

Aquesta obra és la darrera que concursa en la 25a Mostra de Teatre de Tàndem ja que el 6 de març s'ha programat una funció fora del Premi Espectador emmarcada en la programació de la Festa Major d’Hivern. La companyia M&M representarà al Teatre del Centre Parroquial el musical Somriures i llàgrimes. Es tracta d’una companyia de 25 cantants, actors i músics que representen aquest musical en la seva primera versió en català. Les entrades es podran comprar anticipadament, al preu de 10 euros, aquest diumenge de 17 a 18h i els dies 29 de febrer, 2 i 4 de març de 20 a 21 hores al mateix teatre. També el mateix dia 6 de març abans de l'inici de l'espectacle a les 18.30 h per 12 euros. En finalitzar aquesta obra, Tàndem farà entrega del Premi Espectador, dota amb 300 euros, al qual opten sis obres. Aquest diumenge es podrà veure la darrera.

D'altra banda, Tàndem compta amb novetats al seu canal de Youtube en el qual es pot trobar el Lip dub dels Pastorets de 2015, un vídeo de la Central dels Reis en la qual va participar activament l'entitat, i un altre de la Programació de la 25a Mostra de Teatre Amateur.


Foto: Torreta informativa amb la programació de la 25 Mostra de Teatre de Tàndem / L'Informatiu 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]