hola

Carles Seisdedos, en fotografia de paisatge; Jesús Pérez, retrat; Pedro Gallardo, lliure; Txema Planas, festes populars; Pau Verdú, concursant jove; i Ángel Gallardo, en les categories de fotografia macro i arquitectura; han estat guardonats amb el primer premi del XIX Concurs de Fotografia Festa Major d'Hivern 2016 de Santa Perpètua de Mogoda.

Al certamen, que organitza l'Associació Foto i Vídeo Santa Perpètua (AFOVISP), s'han presentat un total de 224 obres. El primer premi de cada categoria està dotat en 125 euros, trofeu i diploma a excepció del de concursant jove que el primer premi és de 70 euros, trofeu i diploma.El tema de paisatge i natura és el que ha registrat un major número d'imatges presentades, 82; mentre que festes popular, amb 10 treballs, ha estat la temàtica amb menor participació. L'entitat ha felicitat els guanyadors i ja ha animat a participar per a la XX edició que tindrà lloc el 2017. El jurat ha estat format per Txema Gerardo, Francesc Bonàs i Miguel Rodríguez, i ha actuat com a secretaris, Antoni Marín i Roser Rodríguez, president i secretària d'AFOVISP, respectivament.

També han obtingut premi en aquest certamen ja sigui segon o menció honorífica: Alicia López, Francisco Orozco, Josep Maria Fontanet, Txema Lacunza, Vanesa Galán, Francisco Surroca, Roger Martí, Agustí González, Llorenç Martí, Alexandra Masip i Anna Masip.

L’acte inaugural de l’exposició i el lliurament de premis tindrà lloc el 3 de març a les 20 hores a l’Espai 2 de la Granja Espai Cultural.

Foto: Imatge d'arxiu d'una exposició del concurs celebrat al 2011 / L'Informatiu 

 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Gairebé una quarantena de parades a la Diada de Sant Jordi, al passeig de la Florida
23 Abr 2024 11:02 - RedaccióGairebé una quarantena de parades a la Diada de Sant Jordi, al passeig de la Florida

El passeig de la Florida torna a ser avui el punt neuràlgic de la celebració de la Diada de Sant Jordi [ ... ]

Tot preparat per Sant Jordi 2024
22 Abr 2024 11:10 - RedaccióTot preparat per Sant Jordi 2024

El passeig de la Florida serà un any més el punt neuràlgic de la celebració de la Diada de Sant [ ... ]

'IAIA' ofereix una nova funció aquest dissabte (18.30h) davant la bona acollida
18 Abr 2024 11:21 - Redacció'IAIA' ofereix una nova funció aquest dissabte (18.30h) davant la bona acollida

IAIA és el nom de la propera obra programada en el marc d’Efímera a la Sala Telers. L’obra de [ ... ]