hola

La Biblioteca Municipal Josep Jardí ha programat per avui 1 de febrer un taller en el marc de l’activitat Biblioaventurers. La temàtica d'aquest any està relacionada amb el centenari del naixement de l'escriptor Roald Dahl, autor, entre d'altres, de Charlie i la fàbrica de xocolata i Matilda. Des de la Biblioteca s'apunta que Dahl va ser un revolucionari de la literatura infantil perquè els seus personatges eren nens i nenes que seguien el seu raonament propi.

Les imatges que estan il·lustrant els Biblioaventurers són de Quentin Blake, l'il·lustrador oficial de Dahl, que ha cedit les seves il·lustracions a la Biblioteca Josep Jardí. Aquesta edició dels Biblioaventurers compta amb 185 participants d’entre 6 i 14 anys que des de mitjans d'octubre ja han llegit més de 500 llibres. El repte és que cada participant llegeixi fins al mes d’abril deu títols.

Ara la Biblioteca ha programat tres tallers per dinamitzar l'activitat. Avui dilluns a les 18 hores, podran participar a la Batidora de monstres, basada en el llibre de Roald Dahl Charlie i el gran ascensor de vidre. El taller anirà a càrrec de Puri Ortega. És una activitat gratuïta, però cal inscripció prèvia a la Biblioteca.

El segon taller es farà el 14 de març, serà El Ratonitzador, basat en l'obra Les bruixes on s'haurà de trobar la fórmula per acabar amb els ratolins i el tercer, per al 4 d'abril, s'ha titulat Menjarem cogombrolls, segons una idea del llibre El meu amic gegant. En aquest cas es jugarà amb les paraules i amb el gegant.

D’altra banda, aquest dissabte 6 de febrer, la Biblioteca ha programat una sessió de cinema amb la projecció de la pel·lícula d’animació Del revés, produïda per Pixar i Walt Disney.


Foto: imatge d'arxiu d'una festa de biblioaventurers / L'Informatiu 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]