hola

Unes 600 persones han assistit a alguna de les tres representacions que aquest Nadal ha fet el grup de Teatre local Tàndem de Els Pastorets en la versió de Josep Maria Folch i Torres. Els Pastorets es van posar en escena els dies 20, 26 i 27 de desembre.

La novetat d'aquest any ha estat uns canvis en algunes escenes de l'obra amb motiu de dues celebracions, d'una banda el centenari de la primera representació d'aquesta obra, i de l'altra els 50 anys de l'esplai El Refugi. Les noves escenes van agradar molt al públic i ara Tàndem decidirà si les manté de cara al proper Nadal o fa alguna variació.

La funció del dia 27 van ser els Pastorets Innocents amb tocs d'humor per fer passar l'estona d'una altra manera. En aquest cas, Tàndem va incorporar una botiga nova a Natzaret oberta per pakistanesos a on anaven tots els pastorets, també va haver-hi algun gag referent a la Grossa de Nadal i al president espanyol Mariano Rajoy.

Un dels organitzadors d'Els Pastorets de Tàndem, Oriol Alonso, ha mostrat la seva satisfacció pel desenvolupament de les funcions d'aquest 2015.

Per commemorar el centenari d' Els Pastorets i els 50 anys de Refugi, Tàndem va incloure escenes de campaments en els quals els monitors i els infants i joves de l'esplai representaven part d' Els Pastorets.

El grup local forma part de la comissió organitzadora del centenari d' Els Pastorets de Folch i Torres i està involucrada en tots els actes que es faran a Catalunya fins al desembre.


Foto: La primera representació va començar amb la gravació d'unes imatges amb les quals es realitzarà un lipdub / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]