hola

La Cavalcada de Ses Majestats va omplir d'il·lusió els carrers de la ciutat i va posar el punt i final a la programació de Nadal i Reis que enguany ha presentat novetats que han tingut una notable acceptació ciutadana com ara La Central de Reis amb 5.500 visitants, un 9% de fora de Santa Perpètua, i el Nadal al parc.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va demanar als Reis una sèrie de desitjos per aquest nou any que acaba de començar com " força, saviesa i la imaginació necessària per construir un futur d’esperança per a tothom"; solidaritat per als refugiats; oportunitats per trobar feina, especialment pels joves de Santa Perpètua; i gaudir de salut, solidaritat i de la millora del benestar comú. Ses Majestats van remarcar que hi ha persones en situacions molt difícils i que la solidaritat cap als altres ens fa més grans persones.

Un total de 14 carrosses i sis comparses ambientades en la selva van repartir la nit del 5 de gener il·lusió, alegria i 1.800 quilos de caramels sense gluten. Ses Majestats van passejar pels carrers damunt d'unes carrosses d'os panda, el rei lleó i el llibre de la selva. Les entitats participants van ser les AMPA de les escoles Santa Perpètua, Els Aigüerols, la Florida, Santiga, Escola Tabor, Col·legi Sagrada Família, el Club Natació Santa Perpètua, el Club de Patinatge artístic, l' Associació de Veïns La Creueta i Els Comerciants. 

La Central de Reis, la nova proposta de la Regidoria de Cultura per a la programació de Nadal i Reis, va tancar les seves portes amb  5.500 visites al llarg dels tres dies ( del 2 al 4 de gener) que s'hi va instal·lar a l'Escola Municipal de Música i Dansa. La Central, l'oficina postal i d'emmagatzematge i preparació dels regals de Ses Majestats els Reis d'Orient, va registrar cues, especialment durant el segon i el tercer dia de portes obertes. Gairebé una vintena de persones, entra actors del grup de teatre local Tàndem i ballarines, van donar vida als treballadors de La Central i van dinamitzar l'activitat que va registrar 2.200 infants, dels quals 208 eren de fora de Santa Perpètua. La Llagosta, Sabadell, Polinyà, Mollet i Barcelona amb més de 50 visites van ser les principals ciutats de procedència dels infants que van gaudir de La Central, segons dades de la Regidoria de Cultura, que s'ha mostrat satisfeta amb la bona acollida de l'activitat i va destacar la sorpresa dels visitants davant del muntatge. L'any passat, els tres dies del Saló de la Infància va registrar un total de 3.300 entrades. Aquesta activitat, que enguany no s'ha celebrat, ha estat rellevada pel Nadal al Parc, el dissabte dia 2 de gener, que també va atreure molts infants i famílies.

El diumenge 3 de gener, un total de 180 persones van gaudir del primer Concert de l’Any que va protagonitzar Badalona Chamber Band al Teatre del Centre Parroquial. Unes 600 persones van assistir aquest Nadal a les representacions d'Els Pastorets de Tàndem. L'entitat local forma part de la junta organitzadora dels actes commemoratius del centenari d'Els Pastorets de Folch i Torres. D'altra banda, la Casa de Andalucía de Santa Perpètua va donar 511,50 euros a la junta local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) aconseguits en el Festival solidari de Nadal celebrat a CAM Bernades.

L’Ajuntament ha agraït la col·laboració de Containers Everest, Onducart, Serrat Camions, comissió de cavalcada de Reis, JC, Espai de les Arts, Joan Remon, Josep Agramunt, Grup de Teatre Tàndem, Bollywood i Escola de Música i Dansa.


Foto: Els reis d'Orient a la seva arribada a l'estació on es podia veure la pancarta realitzada per infants durant el Nadal al parc  / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]