hola

La Central de Reis, la nova proposta de la Regidoria de Cultura per a la programació de Nadal i Reis, va tancar ahir les seves portes rebent 5.500 visites al llarg dels tres dies que s'hi va instal·lar a l'Escola Municipal de Música i Dansa. La Central, l'oficina postal i d'emmagatzematge i preparació dels regals de Ses Majestats els Reis d'Orient, va registrar cues, especialment durant el segon i el tercer dia de portes obertes. Gairebé una vintena de persones, entra actors del grup de teatre local Tàndem i ballarines, han donat vida als treballadors de la central i han dinamitzat l'activitat. 

Els visitants a la central van poder veure com les cartes que entreguen als Reis Mags es classifiquen i es converteixen en capses amb regals. De fet, la recepció de la Granja estava plena de capses amb els noms dels diferents infants que anaven passant per l'equipament. Els nens i nenes també podien deixar les seves cartes a l'oficina postal i allà se'ls hi donava un segell de rebuda i es constatava la seva visita a través d'un llibre de registre. A més, el patge de Santa Perpètua, el Tuenc, també hi era a les portes de l'Escola de Música per saludar i fer-se fotos amb ell. 

L'acceptació de la Central va anar creixent amb els dies i la rebuda per part de la ciutadania ha estat molt bona. Des de la Regidoria de Cultura es mostren satisfets amb la bona acollida de l'activitat i destaquen la sorpresa dels visitants davant del muntatge. L'any passat, els tres dies del Saló de la Infància van registrar un total de 3.300 entrades. Aquesta activitat, que enguany no s'ha celebrat, ha estat rellevada pel Nadal al Parc, el dissabte dia 2. 


Foto: infants de Santa Perpètua lliurant la carta a l'oficina postal aquest dilluns / Josep Cano

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Gairebé una quarantena de parades a la Diada de Sant Jordi, al passeig de la Florida
23 Abr 2024 11:02 - RedaccióGairebé una quarantena de parades a la Diada de Sant Jordi, al passeig de la Florida

El passeig de la Florida torna a ser avui el punt neuràlgic de la celebració de la Diada de Sant Jordi [ ... ]

Tot preparat per Sant Jordi 2024
22 Abr 2024 11:10 - RedaccióTot preparat per Sant Jordi 2024

El passeig de la Florida serà un any més el punt neuràlgic de la celebració de la Diada de Sant [ ... ]

'IAIA' ofereix una nova funció aquest dissabte (18.30h) davant la bona acollida
18 Abr 2024 11:21 - Redacció'IAIA' ofereix una nova funció aquest dissabte (18.30h) davant la bona acollida

IAIA és el nom de la propera obra programada en el marc d’Efímera a la Sala Telers. L’obra de [ ... ]