hola

El grup de Teatre local Tàndem durà a terme aquestes festes una de les activitats més tradicionals, la representació d’Els Pastorets, en la versió de Josep Maria Folch i Torres. Com que precisament l’any 2016 es celebra el centenari de la primera representació d’aquesta obra, “Tàndem ha creat i adaptat escenes noves que no s’han fet ni vist mai en homenatge als 100 anys dels Pastorets”, segons ha explicat Oriol Alonso, de Tàndem, que avança que s’introdueixen ja i també el 2016.


Els Pastorets es posaran en escena aquest diumenge 20 de desembre, el dia de Sant Esteve i diumenge 27 de desembre, sempre a les 19 hores. La funció del 27 serà especial Pastorets Innocents, segons avisa l’entitat. Aquesta funció és diferent ja que en el llenguatge dels Pastorets s’inclouen referències a l’actualitat política, econòmica i social, “per tal de fer riure i oferir una versió diferent que pugui atreure persones que ja han vist Els Pastorets”, segons apunta Alonso, que afegeix que l’any passat van exhaurir entrades.

Aquesta és sempre la funció de Tàndem que més personal mou. Entre actors, tècnics i direcció arriben al centenar de persones. Alonso comenta que és difícil d’encaixar tant volum de personal, però que això el fa especial. I com cada any, aquest cop també s’estrenaran alguns decorats i vestuaris.

Per comprar entrades, es podrà anar una hora abans de cada sessió al Teatre del Centre si no s’ha estat previsor i ja s’han adquirit aquest dimecres. El preu és de set euros, però els menors de dotze anys i els majors de 65 anys pagaran sis euros, mentre que els socis de Tàndem en pagaran tres.

Tàndem forma part de la comissió organitzadora del centenari dels Pastorets de Folch i Torres, que es va presentar el 17 d’octubre i com a tal està involucrada en tots els actes que es faran a Catalunya fins al desembre de 2016. Ara la campanya són les representacions dels Pastorets arreu de Catalunya.


Foto: Una escena d'Els Pastorets, interpretada per Tàndem / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]