hola

La Jove Orquestra de Santa Perpètua (JOSPeM) va oferir una tarda especial a la cinquantena d'alumnes de l’Escola Bernat de Mogoda que participen en el projecte Corda't, gestionat per l'Ajuntament i l'Escola Municipal de Música i dansa amb la implicació dels mestres de l’especialitat de música del centre de Primària i professorat de l'Escola de Música.

El dissabte 12 de desembre al Teatre del Centre, la JOSPeM i l'orquestra del Corda't van oferir un concert conjunt per ensenyar familiars i amics tot el que han après en aquest projecte. Un projecte que no ha acabat encara i que durarà tot el curs. Abans de l'audició, els músics de la JOSPeM van organitzar uns tallers per als escolars que consistien en uns jocs musicals.

El públic assistent van poder veure un vídeo elaborat pel Servei de Comunicació de l’Ajuntament que pretèn explicar els motius del projecte Corda't i l’impacte que té entre l’alumnat. Aquesta és la segona edició del programa.

El director de l’Escola de Música i Dansa, Eliseu Ribes, s'ha mostrat mols satisfet amb el resultat del concert de Nadal i ha destacat que al Teatre del Centre va assistir un públic ben divers seguint la línia del projecte que "garanteix la inclusió social i la democràcia de la música i la pràctica artística”. Ribes ha emplaçat el públic al concert de fi de curs del Corda't". Durant el concert, es va presentar la iniciativa a través d'un vídeo elaborat pel Servei de Comunicació de l'Ajuntament de Santa Perpètua que explica els motius del projecte i l'impacte que té entre l'alumnat. 


Foto: Alumnes del projecte Corda't amb la JOSPeM / Josep Cano

 

 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]

L'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres
12 Abr 2024 09:40 - RedaccióL'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres

La IX Trobada de Guitarres aplegarà 135 alumnes de guitarra de 12 escoles municipals de Catalunya, [ ... ]

Judà Barber publica la novel·la històrica 'Ermessenda. La condesa'
11 Abr 2024 11:13 - RedaccióJudà Barber publica la novel·la històrica 'Ermessenda. La condesa'

  El perpetuenc Judà Barber ha publicat una nova novel·la històrica sota el títol Ermessenda. [ ... ]