hola

Més de 150 persones van omplir ahir l'Església de Santiga per presenciar el concert del Cor Jove de l’Escola Municipal de Música i Dansa, acompanyat d'un dels combos del centre. L'audició ha inaugurat la XXIV edició del Cicle de Concerts de Tardor que organitza l’Associació Amics de Santiga.

El Cor Jove, patrocinat per l’empresa Zambon, està format per una trentena de cantaires entre els 14 i 22 anys amb un repertori vocal extens i divers. En el concert d'ahir va cantar deu temes, de Col Porter i Georges Gershwin, entre altres compositors. El president de l'Associació d'Amics de Santiga, Jaume Vinyals, ha qualificat el concert d'ahir del Cor Jove de "memorable" i ha destacat la sonoritat de l'Església de Santiga que evita l'ús d'equips de so i fins i tot d'excés de ressò quan, com ahir, està plena.

Els dos concerts que completen el Cicle de Concerts de tardor tindran lloc el mes de novembre. La segona actuació serà el 8 de novembre, a l'Església de Santiga, amb Sul Tasto Sextet (un quintet i una solista professors del Conservatori de Grau Professional del conservatori de Cervera). Mentre que la tercera serà el 22 de novembre al Centre Parroquial amb la Coral Renaixença i Zimmerman Cafè.

Ahir a més de l'inici del cicle de Concerts de Tardor, Amics de Santiga va atendre també un grup de 105 veïns de Sabadell que van escollir per la seva caminada anual la visita a Santiga, tant a l'entorn del paratge rural i natural com a l'església.


Foto: concert del cor Jove de l'Escola de Música en el marc dels concerts de tardor d'Amics de Santiga / Amics de Santiga

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]

L'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres
12 Abr 2024 09:40 - RedaccióL'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres

La IX Trobada de Guitarres aplegarà 135 alumnes de guitarra de 12 escoles municipals de Catalunya, [ ... ]

Judà Barber publica la novel·la històrica 'Ermessenda. La condesa'
11 Abr 2024 11:13 - RedaccióJudà Barber publica la novel·la històrica 'Ermessenda. La condesa'

  El perpetuenc Judà Barber ha publicat una nova novel·la històrica sota el títol Ermessenda. [ ... ]