hola

Més d’una cinquantena d’activitats esportives i culturals formaran la programació de la Festa Major, que tindrà lloc entre els dies 4 i 7 de setembre. L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia; el regidor de Cultura i Joventut, Marçal Solà; tècnics municipals de les diferents àrees i un representant de la Comissió de Festa Major van presentar les novetats i l’operatiu de la festa gran de Santa Perpètua.

L’alcaldessa va avançar que la festa “serà molt musical; començarem amb el pregó, que anirà a càrrec de Mogoda Gospel i l’actriu i cantant Mone, i tancarem amb el ball del fanalet”. Com és tradicional, l’Homenatge a la Gent Gran obrirà la programació aquest divendres 4 de setembre. Posteriorment, a les 20 hores, l’entitat Mogoda Gospel serà l’encarregada d’obrir la festa amb un petit recital del millor del seu repertori i, a continuació, tindrà lloc la lectura del pregó, que anirà a càrrec de l’actriu i cantant Mone. Ha participat a sèries com El cor de la ciutat i té una extensa carrera com a cantant solista i com a actriu de teatre musical. Finalitzat el pregó, el Grup Jove de Geganters de Santa Perpètua realitzarà una cercavila per diversos carrers del municipi per anunciar l’inici de la festa.

Les exposicions de Montse Valdés i de cartells de Festa Major, la matinal infantil d’esports d’aventura, la disco mòbil per a joves, el festival flamenc amb Los Bordones, la festa de l’escuma, les havaneres i el paintball han estat algunes de les activitats que ha destacat el regidor de Cultura i Joventut. Solà va explicar que el parc Central s’estrena com a nou espai de la festa i acollirà un espectacle de circ dilluns, a més del castell de focs, que retorna al seu espai original. “L’estructura és bastant similar a cada any però podem destacar alguna novetat com que la Festa de la Ràdio retorna al format de concert, que els balls golfos tornen a fer-se a les tres de la matinada, que les edats del paintball seran de 10 a 16 anys, que tots els premis del concurs de paelles seran d’import econòmic i que s’augmenta amb dos taulells la participació de la categoria infantil del concurs de parxís”, segons va explicar Solà.

L’alcaldessa i el regidor de Cultura i Joventut van destacar i agrair la implicació dels regidors sortints de Cultura, Neus Garcia; i de Joventut i Relacions Ciutadanes, Guillem Llord, en la feina duta a terme per fer realitat el programa d’enguany. També van agrair la participació dels col·laboradors i patrocinadors de la Festa, de les comissions de Festa Major i de Deskoncerts, de tot el personal municipal i de les entitats del municipi. “Entre tots plegats, amb aquest treball conjunt, fan possible que puguem tenir una festa major molt digna i al gust de tota la ciutadania del nostre municipi”, va destacar l’alcaldessa.
El representant de la Comissió de Festa Major Xavier Reverté va detallar que aquest organisme, que va iniciar la seva tasca a principis del mes d’octubre, ha funcionat “bé, hem treballat tranquils i hem intercanviat idees” i va destacar que la feina més important per a la Comissió seran els dies de la Festa. “Ens encarreguem de controlar que tot funcioni bé, també som jurats dels concursos, fem el rom cremat... en definitiva, fem el seguiment de totes les activitats”, va explicar.

La Comissió ha estat formada aquesta edició per una quinzena de veïns i veïnes, una de la més nombroses dels darrers anys. La Comissió de Deskoncerts també espera que la proposta sigui del gust de tothom. Podeu consultar la programació en aquest enllaç


Foto: Actuació de Mogoda Gospel durant la darrera edició de la Festa Major / Josep Cano

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]