hola

Un total de 350 persones han assistit al cicle de Cinema a la fresca organitzat per la Regidoria de Cultura i que va cloure divendres 17 de juliol amb la novetat d'una sessió doble. Fa uns anys el nombre de públic havia arribat a les 800 persones, però l'edició anterior també va ser menor.

Les pel·lícules escollides en aquesta ocasió han estat Samba, Lego, la pel·lícula, i Los juegos del hambre. La major assistència es va registrar amb el film d'animació ja que a la projecció de Lego van assistir 170 persones. Per això, des de la Regidoria de Cultura s'estudiarà la possibilitat de fer una selecció de cinema familiar per a les tres sessions. 

Aquest divendres, últim dia del cicle, també es va programar, per primer cop, una sessió golfa amb el film Ventajas de ser un marginado. La projecció d’aquesta darrera pel·lícula ha estat subvencionada a través del programa Llei de barris i ha estat un projecte impulsat per l’equip DIMO. La idea i la resposta del públic ha estat suficientment bona com per plantejar-se la seva continuïtat de cara a l'any vinent, segons avancen des de l'Ajuntament. 

El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha fet una valoració positiva del cicle de Cinema a la fresca tot i que la quantitat de públic assistent no hagi estat l'esperada. Solà ha avançat que es tindrà en compte la possibilitat de programar sessió golfa com la de divendres que va tenir bona acceptació i que ha sorgit de la demanda de joves perpetuencs.


Foto: La projecció de Lego va registrar la major afluència d'espectadors / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]