hola

L’Escola Municipal de Música i Dansa (EMMiD) tanca el curs amb més de cent activitats organitzades, la majoria d’elles obertes a la ciutadania. Aquest centre artístic de Santa Perpètua ha col·laborat, a més, amb nombroses entitats del municipi durant el curs i ha participat a esdeveniments com els Tres Tombs, la festa del Carnestoltes, l’encesa dels llums de Nadal, FirArt o la inauguració del parc Central, entre d’altres.

El període de matriculacions a l’Escola de Música ha finalitzat i, des del centre, es mostren satisfets perquè el nombre d’alumnes i usuaris es mantindrà el curs 2015-2016 en uns sis-cents alumnes i usuaris. L’EMMiD ofereix una completa oferta formativa artística i instrumental i contempla un total de set combos, dues bandes, dues orquestres, sis cors i dos ensembles. Segons explica el director de l’Escola de Música, Eliseu Ribes, les xifres de formacions instrumentals són un motiu d’orgull per al centre perquè aquestes “son el pal de paller de l’escola perquè fomenten la participació i és una de les millors maneres de gaudir de la música”. Per l’escola de música, aquest ha estat un any d’intercanvis, l’any de la cantata i de l’ampliació del projecte Corda’t amb una nova línia d’alumnes de l’Escola Bernat de Mogoda.

El nou curs a l’EMMiD començarà el 14 de setembre i, segons expliquen des del centre, encara hi ha places disponibles de clarinet, flauta, fagot, violí i viola així com de dansa. La direcció es mostra contenta del canvi de tendència en la tria d’instruments de l’alumnat, molt centrat en anys anteriors en el piano i la guitarra donant pas a noves preferències com el violoncel, el saxo o el contrabaix, entre d’altres. L’Escola ha treballat, especialment en les jornades de portes obertes, en mostrar l’alumnat tot el ventall d’instruments disponibles per tal que coneguin les possibilitats de les quals disposen. L’Escola de Música començarà al setembre el curs dels seus 26 anys amb noves propostes culturals obertes a tota la ciutadania i amb la voluntat de traslladar la música, la dansa i la cultura arreu.


Foto: imatge d'un concert de combos al parc Central aquest mes de juny / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]

Divendres es presenta el llibre de la VII Beca de Recerca Santa Perpètua de Mogoda
21 Mar 2024 11:20 - RedaccióDivendres es presenta el llibre de la VII Beca de Recerca Santa Perpètua de Mogoda

La presentació del llibre de la VII Beca de Recerca Santa Perpètua de Mogoda, La Lluita de les dones [ ... ]