hola

L'Aula d'Extensió Universitària (AEU) de Santa Perpètua ha tancat els curs amb un augment de socis i ara compta amb 119 persones associades. La mitjana d'assistència a les conferències ha estat d'un 70-75%. La presidenta de l'entitat, Roser Jansana, s'ha mostrat satisfeta amb el desenvolupament del curs que considera “ha estat bastant rodó”.

L'AEU ja té tancada la programació del primer trimestre del curs 2015-2016 que començarà el 6 d'octubre amb la xerrada Memòria i futur, a càrrec de Rafael Nadal. El periodista i escriptor gironí escriu a La Vanguardia, col·labora a RAC1, TV3 i 8TV. Ha estat director d'El Periódico de Catalunya entre 2006 i 2010.

Les altres conferències del primer trimestre versaran sobre el nou tractat transatlàntic de comerç TTIP, la vida i obra de Joan Corominas, Joves a les presons, la Gestió de l'aigua i un cicle del director Alfred Hitchcock.

La presidenta de l'AEU, Roser Jansana, s'ha mostrat satisfeta amb el desenvolupament d'aquest cinquè curs i considera que encara té recorregut per augmentar de socis. Per a Roser Jansana va ser un encert quan van escollir el tema de la darrera conferència sobre el paper dels moviments socials al igual que la sessió sobre Dones de ràdio.

L'AEU ha tancat el cinquè curs amb 11 socis més que el curs anterior i ara són 119 persones associades. El proper curs s'encetarà a l'octubre i l'AEU enviarà la informació del mateix a les persones que han assistit a alguna de les sessions formatives.


Foto: imatge d'una sessió de l'AEU aquesta temporada / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]