hola

El perpetuenc Eloi Gispert presenta aquest dimecres 11 de març a la Biblioteca Municipal Josep Jardí el primer llibre de Les aventures dels DTB. Aquest és el primer volum d'una col·lecció de literatura juvenil que pretén a més de divertir els joves d'entre 10 i 13 anys divulgar la història de Catalunya i fomentar el turisme familiar de proximitat.

Els protagonistes de la novel·la són els DTB, una colla de 6 nens i nenes d'entre 4 i 10 anys de Santa Perpètua, que gràcies a tenir accés a una biblioteca màgica podran viatjar en l’espai i el temps. Aquestes aventures estaran íntimament relacionades amb el lloc on transcorren, de manera que es divulgarà la diversitat patrimonial, gastronòmica, cultural, folklòrica de cada localitat on passi la història. La intenció de l'autor és que cada llibre contingui tres contes, amb històries a diferents petites localitats.

Avui es presenta el primer conte, amb el qual es coneixen els personatges protagonistes. La història transcorre a Santa Perpètua amb el títol de La biblioteca de l’avi Fermí, ronda les 140 pàgines i se n'han fet un miler de còpies que ja estan a la venda a llibreries de la localitat. El llibre compta amb imatges de la il·lustradora local Iris Garcia.

Eloi Gispert presentarà aquesta tarda a les 19 hores a la Biblioteca Josep Jardí el seu primer llibre de Les aventures dels DTB amb el títol La biblioteca de l'avi Fermí.


Foto: Portada del llibre Les aventures dels DTB del perpetuenc Eloi Gispert / Iris Garcia

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]