hola

Vuit entitats locals organitzen la Santa Moguda el 6 i 7 de març coincidint amb la Festa Major d’Hi­vern. La programació s’inicia aquest divendres a partir de les 21.30 hores amb una nova edició del Corretasques, que sortirà des del parc dels Països Catalans.

El dissabte d’11 a 18 hores al Parc Municipal, se celebraran tallers, actuacions, dinar i jocs. A les 11 hores, s’ha programat un intercanvi de joguines i un taller de creació de joguines a càrrec de la Coordinadora d'AMPA. Els assistents podran portar joguines en bon estat que se les canviaran per un val amb el qual podran agafar qualsevol de les joguines aportades per altres participants. L'objectiu és el foment del consum responsable i l'intercanvi d'objectes allargant així la seva vida útil. A les 12.30 hores hi ha programat un espectacle de màgia amb Los Magtásticos i, a les 14 hores, un dinar popular a base d'amanida, paella, pa, postre i beguda. Els tiquets per aquest dinar ja s'han retirat de la venda.

A la tarda, a les 15 hores hi haurà sobretaula amb PerVersos, de cançó improvisada i, a les 16 hores l'Esplai el Refuti organitza el Refu obert, per a tots els nens del municipi a partir de primer de Primària. L’organització ha informat que en cas de pluja, les activitats del Parc Municipal es traslladaran al Centre Cívic El Vapor. A les 23 hores, la Santa Moguda nocturna es traslladarà a Can Bernades, on s’ha programat un concert amb Fantactels i AtVersaris i festa amb pinxa-discos. Les entitats convocants són el grup d’esplai Refugi, el Grup de Teatre Tàndem, l’Assemblea de Joves de Santa Perpètua (AJSP), La Torrentera, Moguda Perpètua, Santa Perpètua Horitzontal (SPH), el Casal Popular i la coordinadora d’AMPA de Santa Perpètua.

D’altra banda, la comissió organitzadora de la Santa Moguda prepara la segona edició del joc la Pastanaga assassina, del 6 al 8 de març, en el marc de la Festa Major d’Hivern. Aquest joc consisteix a “matar” una víctima assignada prèviament tocant-la amb una pastanaga. 


Foto: imatge d el'edició passada de la Santa Moguda / L'Informatiu

 

 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un centenar de persones participen a la Biblioaventura
24 Abr 2024 13:10 - RedaccióUn centenar de persones participen a la Biblioaventura

  El més de centenar de persones que aquesta temporada ha participat a La Biblioaventura es van [ ... ]

El passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi
24 Abr 2024 14:29 - RedaccióEl passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi a Santa Perpètua es va viure amb una quarantena de parades d'entitats de tots [ ... ]

L'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi
24 Abr 2024 11:05 - RedaccióL'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi

L'Escola Tabor ha presentat la publicació de Sant Jordi, una tradició del centre, que compta amb la [ ... ]