hola

Tres TombsActualitat - Cultura

La Societat de Carreters de Sant Antoni Abat organitza l'1 de febrer la festa dels Tres Tombs. Un dia abans, demà dissabte 31 de gener, tindrà lloc a partir de les 13 hores l'ofrena floral al monument als carreters. La programació s'inicia l'1 de febrer a les 8 hores amb la benedicció de les tradicionals coques a la plaça de l'Església. De 8.30 a 10 hores, al Centre Cívic El Vapor, es realitzarà el repartiment de coques a tots els socis.

Els abanderats aquesta edició són José Berrio, Nadia Berrio i Maria Rosa Garcés, mentre que el capità de bandera és Angel Gavieiro. La sortida de casa de l'abanderat tindrà lloc a les 11 del matí. La comitiva d'Els Tres Tombs anirà encapçalada per la imatge del sant, capità de bandera amb l'estendard, l'abanderat, Cordonistes i la Banda Musical del Triangle de Sants així com la Banda de l'Escola Municipal de Música i Dansa de Santa Perpètua.

Des de la tribuna, instal·lada a la Rambla, com a agraïment tots els participants rebran un obsequi commemoratiu de l'artista local Montserrat Riera. El recorregut d'aquesta tradicional festa serà recinte firal, passeig de la Florida, plaça Terminal, passeig de la Florida, carrer de Pau Claris, Rambla, carrer de Genís Sala, avinguda de Barcelona i passeig de la Florida.

La 99a Festa de Sant Antoni Abat es va iniciar el 17 de gener, festivitat del sant, amb una missa i va continuar el 25 de gener amb el dinar de germanor, on es van lliurar les ferradures de plata als socis Francesc Gavagnach i Maria Punsola.

Foto: imatge de l'edició passada dels Tres Tombs / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]