hola

BibliotecaActualitat - Cultura

La Biblioteca Josep Jardí inicia l'any 2015 amb una nova activitat: els Laboratoris de lectura. Aquesta activitat familiar, adreçada a infants d'entre 4 i 9 anys, substituirà la tradicional hora del conte que s'havia fet fins ara. Segons ha explicat la Biblioteca, els laboratoris són tallers d'experimentació al voltant dels llibres i la lectura d'aproximadament una hora i mitja de durada. Durant l'activitat, els infants, pares i mares participaran activament en la descoberta d'històries, personatges i llibres.

Els laboratoris de lectura s'estan portant a terme a les biblioteques referents en el món del foment de la lectura entre els més menuts. Durant les sessions, es proposen fórmules diverses d'aproximació, descoberta i lectura dels llibres per a infants: creant atmosferes suggeridores, establint relacions entre diferents obres, oferint claus per a la interpretació del text i de la imatge, entre d'altres.

L'activitat és gratuïta però caldrà inscripció prèvia ja que les places són limitades (fins a un màxim de 20 famílies). La primera sessió està programada per al dimarts vinent 13 de gener a les 17.30 h a càrrec de Marta Roig. Les inscripcions ja estan obertes.

La directora de la Biblioteca Municipal, Almudena Cordero, ha explicat que la setmana vinent començarà l'activitat de Laboratoris de lectura en el qual es treballarà sobre personatges i il·lustracions, entre d'altres i apunta que serà una activitat "participativa". L'encarregada de dirigir les sessions serà Marta Roig serà la professional que conduirà les sessions gratuïtes. 

Foto: Imatge d'una de les activitats infantils de la Biblioteca / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]

L'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres
12 Abr 2024 09:40 - RedaccióL'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres

La IX Trobada de Guitarres aplegarà 135 alumnes de guitarra de 12 escoles municipals de Catalunya, [ ... ]

Judà Barber publica la novel·la històrica 'Ermessenda. La condesa'
11 Abr 2024 11:13 - RedaccióJudà Barber publica la novel·la històrica 'Ermessenda. La condesa'

  El perpetuenc Judà Barber ha publicat una nova novel·la històrica sota el títol Ermessenda. [ ... ]