hola

Cavalcada ReisActualitat - Cultura

La Cavalcada de Reis 2015 va tornar a aglutinar nombrós públic durant tot el recorregut i en els punts d'inici i de final, la plaça de l'estació de la Florida i la plaça de la Vila. Infants i adults van gaudir d'una cavalcada sense incidents i protagonitzada pels personatges de còmic, temàtica triada per aquest any. El seguici reial l'encapçalava un grup d'animació, amb música i camallrgs seguits per les diferents carrosses i comparses, un total de catorze.

Les entitats i associacions van engalanar les diferents carroses seguint la temàtica proposada per la Regidoria de Cultura i es van poder veure personatges de còmic com Mortadelo y Filemón, Els Barrufets, Els Picapedra, personatges del 13, Rue del percebe, Tom i Jerry, Astérix i Obélix, Looney Tunes, Correcamins, Superherois, Batman, Bugs Bunny i Tintín.

Els participants van repartir més 1.800 quilos de caramels apte per a celíacs i fins i tot alguna bossa amb productes promocionals. La cavalcada va transcórrer sense cap tipus d'incidència i els responsables municipals han destacat la bona actitud de la ciutadania que va seguir les indicacions de seguretat durant tot el recorregut. Els Reis van fer la seva arribada amb el tren de rodalies de la Línia R3 i centenars de persones els van rebre a la plaça de l'estació, algunes d'elles amb el tradicional fanalet.

La regidora de Cultura, Neus Garcia, ha agraït a la ciutadania perpetuenca el seguiment de la Cavalcada de Reis i ha especificat que en el moment de l'arribada dels Reis a l'Estació "la plaça estava plena". De la mateixa manera la regidora ha destacat "la gran qualitat de les carrosses i disfresses" de les entitats i associacions.

En el seu parlament a la balconada de l'Ajuntament, l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va demanar "força, saviesa i imaginació per construir un futur d'esperança per a tothom i feina sobretot per als joves".

El rei Melcior va fer de portaveu dels tres reis i va agrair la rebuda tot apuntant que esperava que la ciutat "creixi en estacions, escoles i empreses que donin feina".

Foto: imatge de la cavalcada de Reis d'enguany / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un centenar de persones participen a la Biblioaventura
24 Abr 2024 13:10 - RedaccióUn centenar de persones participen a la Biblioaventura

  El més de centenar de persones que aquesta temporada ha participat a La Biblioaventura es van [ ... ]

El passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi
24 Abr 2024 14:29 - RedaccióEl passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi a Santa Perpètua es va viure amb una quarantena de parades d'entitats de tots [ ... ]

L'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi
24 Abr 2024 11:05 - RedaccióL'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi

L'Escola Tabor ha presentat la publicació de Sant Jordi, una tradició del centre, que compta amb la [ ... ]