hola

TitellesCultura - Festa Major d'Estiu

El parc Municipal i l'Envelat han estat escenari aquest matí de dissabte de Festa Major de les activitats infantils de la jornada. Per primera vegada coincidint amb la matinal del Refugi el programa de Festa Major ha inclós un espectacle infantil de titelles gegants. L'Envelat ha acollit una bona quantitat de nens i nenes que han parat atenció les aventures d'un cargol, un cuc i una papallona. La regidora de Cultura, Neus Garcia, considera un encert incloure a la programació un espectacle infantil per a la franja d'1 a 5 anys i ha destacat la bona acollida que ha tingut entre el públic més menut. 

 

Paral·lelament, al parc Municipal s'ha desenvolupat la matinal d'El Refugi amb les tradicional proves de gimcana i amb algunes novetats com ara la recuperació de la tirolina i la incorporació d'un espai rocòdrom, equilibri en corda i tir amb arc. Un dels membres de l'esplai El Refugi, Eloi Gispert, ha manifestat que centenars d'infants han pogut gaudir de les activitats programades un any més. Per a Gispert les proves amb més acceptació depen de les edats dels infants, així el pintacara, la tirolina i els inflables són les que millor acollida tenen. 

Paint-ball

Durant la matinal d'El Refugi, la Regidoria de Cultura ha obert les inscripcions a l'activitat Paint-ball programada pel dilluns de Festa Major. La regidora de Cultura, Neus Garcia, ha explicat que s'han omplert una gran part dels grups i s'ha mostrat satisfeta pel fet que la proposta hagi sorgit del Consell Infantil Municipal el curs passat. Les inscripcions per aquesta activitat nova de la Festa Major i adreçada a joves de 12 a 18 anys, es tornaran a obrir el dia de l'activitat. 

Foto: infants durant l'espectacle de titelles a l'envelat / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]