hola

Festa de la RàdioFesta de la Ràdio - Festa Major

Ràdio Santa Perpètua ha presentat els nous indicatius de l'emissora municipal en el decurs de la Tretzena Festa de la Ràdio, que s'ha celebrat aquest divendres 5 de setembre a la nit, en el marc de la Festa Major. Durant unes dues hores, una trentena de persones de totes les edats han participat en el Karaoke Band de la Festa, i han interpretat un total de 18 temes, musicalitzats i amenitzats per la banda Old Star Covers. Com a novetat, la Festa de l'emissora municipal, que enguany celebra el seu vint-i-i-cinquè aniversari, premiava les millors actuacions. Joan Carles Giménez amb la cançó Mediterrani de Los Rebeldes, en la categoria d'adults; i Lidia i Irene Rubio, amb la cançó Tenia tanto, de Nena Daconte, en la categoria infantil, han resultat els guanyadors d'enguany.

 

Amb motiu del canvi d'ubicació del pregó a l'Envelat causat per la pluja, la Tretzena Festa de la Ràdio ha començat més tard del que estava previst, fet que ha comportat que es tanqués la inscripció al karaoke, que ja s'havia pogut fer a través del web de l'emissora des del mes de juliol. Malgrat la pluja, l'Envelat ha vibrat amb les cançons que interpretaven perpetuencs de totes les edats. Els participants a la Festa han cantat temes variats com Boig per tu, de Sau; Carolina, d'M-Clan; l'Empordà, de Sopa de Cabra; Sleeping in my car, de Roxette, o Bon dia, d'Els Pets. En finalitzar les actuacions, l'alcaldessa de Santa Perpètua i regidora de Comunicació, Isabel Garcia, ha pujat a l'escenari, acompanyada de la plantilla de l'emissora, i ha destacat que la Ràdio ha celebrat 25 anys i ha agraït la tasca dels treballadors i els col·laboradors del mitjà. A continuació, l'alcaldessa ha lliurat els premis a les millors interpretacions al karaoke. El jurat ha estat format per un membre de la Comissió de Festa Major i per treballadors de l'emissora municipal. En la categoria d'adults, Joan Carles Giménez ha rebut el primer premi dotat amb un mes de pilates gratuït a càrrec d'AIRE i una declaració de la renda gratuïta gentilesa de Servigest; Isabel Moras, que ha interpretat la Chica Yeye, ha rebut el segon premi, dotat amb un pasta cooker cedit per Lékué i una ampliació de fotografia a càrrec de Vinilados. El tercer premi, dotat amb una declaració de renda gratuïta a càrrec de Servigest, se l'ha endut Laura González per la seva interpretació de Bad Romance. En la categoria infantil, el jurat ha decidir atorgar cinc premis, enlloc dels tres previstos inicialment. Irene i Lídia Rubio, de vuit i tres anys respectivament, han aconseguit el primer premi per la seva interpretació i han rebut un rellotge gentilesa de Cal Rellotger. Julia Canadell, amb la seva interpretació de l'Empordà de Sopa de Cabra, ha rebut el segon premi, dotat amb un tall de cabells, a càrrec de la Perruqueria Bartrina, mentre que un grup de cinc noies que ha interpretat Llenca't ha obtingut el tercer premi, dotat amb una polsera, cedida per Cal Rellotger. El grup infantil que ha interpretat Bon dia ha aconseguit el quart premi, mentre que el que ha interpretat la cançó de Bob Esponja ha rebut el cinquè. Ambdós han estat dotats d'una ampliació fotogràfica, gentilesa de Vinilados. La Festa de la Ràdio s'ha clos amb l'actuació de la plantilla de Mitjans de Comunicació i l'alcaldessa que han interpretat el Per molts anys, amb motiu del 25è aniversari de l'emissora i de la cançó Salta, de Tequila.

 

Foto: Irene i Lídia Rubio han guanyat el primer premi infantil per la seva interpretació de la cançó Tenia tanto / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]

L'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres
12 Abr 2024 09:40 - RedaccióL'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres

La IX Trobada de Guitarres aplegarà 135 alumnes de guitarra de 12 escoles municipals de Catalunya, [ ... ]