hola

SantigaCultura - Amics de Santiga

Joan Josep Català ha guanyat el premi d'honor del concurs de pintura ràpida d'Amics de Santiga que s'ha celebrat entre els dies 28 i 30 d'agost. El quadre de Català ha estat guardonat amb 1.200 euros. El primer premi en la categoria oli ha estat per a Ramon Pujolà (1.000 euros) mentre que a la categoria aquarel·la ha guanyat Alejandro Miras (600 euros). El primer premi local ha estat per a Dora Pucurull (300 euros) i el segon, Josep Umbert (200 euros), aquestes dues persones no podran presentar-se a aquesta categoria la propera edició segons estipulen les bases.

Segons ha informat l'Associació Amics de Santiga, un total de 62 pintors han pres part al certamen i s'han presentat un total de 76 obres. Les xifres de participació i obres són superiors a les de l'any passat. Al 2013, van ser 50 pintors i 66 quadres. Enguany, Amics de Santiga ha repartit 6.250 euros en premis.

També pel que fa als artistes locals ha incrementat la participació en cinc pintors més. En aquesta categoria, els perpetuencs poden presentar obres de pintura seca i de pintura ràpida. Aquesta edició s'han vist 9 olis de pintura seca, entre els quals el guanyador del premi, i 5 de pintura ràpida (4 olis i 1 aquarel·la).

El president d'Amics de Santiga, Jaume Vinyals, assegura que la qualitat de les obres participants és elevada i que el jurat discuteix molt fins arribar al veredicte i ha explicat que els guardonats del Premi local són dos olis fets en les dues modalitats que permeten les bases, pintura seca i ràpida.

Joan Josep Català ha guanyat el premi d'honor del concurs de pintura ràpida d'Amics de Santiga. El lliurament de premis serà el diumenge 14 de setembre durant la Festa de l'Aplec de Santiga. Les obres presentades es poden veure en una exposició fins al 8 de setembre al Centre Cívic el Vapor en horari de dilluns a divendres de 18 a 21 hores i el dissabte, diumenge i dilluns de Festa Major també de 12 a 14 hores

Foto: imatge del certamen d'Amics de Santiga / Amics de Santiga

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]