hola

Participants al concursCultura - Entitats

El Concurs de pintura ràpida de Santiga tindrà lloc entre demà dijous 28 d'agost i dissabte dia 30. Amics de Santiga organitza el certamen que enguany arriba a la seva 25a edició i repartirà premis per un import total de 6.250 euros. Les bases, que es poden consultar al web d'Amics de Santiga (santiga.cat), exposen que cada artista podrà presentar fins a dues obres. Una de sola per cada tècnica (oli i aquarel·la). El tema és qualsevol indret del terme de Santa Perpètua. El segellat de les obres serà els tres dies a la plaça Santiga, de 8 a 10 hores i de 15.30 a 17 hores, excepte el dissabte a la tarda.

Amics de Santiga ha previst un premi d'Honor està dotat amb 1.200 euros, mentre que el primer premi d'oli és de 1.000 euros; el d'aquarel·la, 600 euros; i el premi local, 300 euros. L'entitat repartirà un total d'onze premis d'entre 1.200 euros el de major quantia i de 200 el de menor.

El veredicte del jurat es farà públic el dissabte 30 d'agost a les 20 h al Centre Cívic El Vapor, que acollirà una exposició amb les obres participants entre el 31 d'agost i el 8 de setembre, ambdós inclosos. L'organització ha informat que les obres premiades quedaran en propietat dels patrocinadors dels premis. Els quadres no premiats es posaran a la venda amb el valor que fixi el pintor. En cas de venda, el 15% del seu valor restarà a disposició de l'organització.

Els quadres no premiats es podran recollir al Centre Cívic El Vapor a partir del dia 15 de setembre de dilluns a divendres de 17 a 21 hores, fins al 31 d'octubre. Aquells pintors que ho prefereixin podran recollir les seves obres a Santiga durant el Concurs de l'any següent. En qualsevol de les opcions, s'haurà de lliurar el resguard corresponent. Les obres no recollides quedaran a disposició de l'entitat. Durant l'Aplec de Santiga, que se celebra el 14 de setembre, tindrà lloc el lliurament de premis.

Foto: Participants al concurs de l'edició passada, a l'interior de l'església de Santiga / Amics de Santiga

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]