hola

Festa radioCultura - Festa Major Estiu

Karaoke amb Old Star Covers. Aquesta és l’a­pos­ta de la Regidoria de Comunicació per a la XIII Festa de la Ràdio, que tindrà lloc el 5 de setembre a partir de les 22 hores a l’Envelat de la Rambla en el marc de la Festa Major 2014. Les persones que vulguin cantar acompanyades per una banda en directe podran formalitzar la inscripció des del 7 de juliol fins al mateix dia de la festa a les 14 hores o bé el 5 de setembre directament a l’Envelat. Enguany, com a novetat, les inscripcions es podran fer a través del web de l’emissora, radio.staperpetua.org, on els interessats podran reservar la cançó que voldran cantar entre un repertori de 38 temes. Així mateix, també es podrà formalitzar la inscripció trucant al 93 574 13 14 (excepte del 30 de juliol al 18 d’agost) o enviant un correu electrònic a radio@staperpetua.cat.

Una altra de les novetats de la Festa de la Ràdio d’enguany és que s’entregaran premis, cedits per comerços i empreses perpetuenques, a la millor caracterització, interpretació i premi del públic, en les categories infantil i adult. El jurat que avaluarà les actuacions estarà format per membres de la Comissió de Festa Major 2014, la banda Old Star Covers i per treballadors de Comunicació.
Aquest serà el tercer any que la Festa de la Ràdio manté el format de karaoke band “perquè és un format que convida a la participació i que apropa la ràdio a la gent de Santa Perpètua”, segons ha explicat el departament, que afegeix que “aquest any, a més, serà una festa especial perquè coincideix amb el 25è aniversari de l’emissora”. Durant la festa, els treballadors i col·laboradors de Ràdio Santa Perpètua aprofitaran per presentar la temporada 2014-2015. La banda Old Star Covers repetirà a l’escenari de l’Envelat i, a més, presentarà els nous indicatius musicals de l’emissora. “Hem pensat que aprofitant els 25 anys de la ràdio era un bon moment per modernitzar la música que ens identifica i el millor marc per presentar-los és precisament la Festa de la Ràdio”, explica el departament.
Un repertori per no parar quiet

La Regidoria de Comunicació fa públic en aquest número de l’Informatiu el repertori de cançons que es podran interpretar durant la Festa. Clàssics com No woman, no cry de Bob Marley, I want it all de Queen o Twist and shout dels Beatles es barrejaran amb temes de rock català com l’Empordà de Sopa de cabra o Llença’t de Lax’n’busto o del pop espanyol dels Hombres G o Alaska. No hi faltaran temes actuals com Hot and cold, de Katy Perry, o Bad romance de Lady Gaga.

Foto: imatge de l'edició passada del karaoke de la ràdio de l'any passat / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]