hola

Avui 9 de juliol comença el cinema a la fresca emmarcat en el Moguda Escènica, el Festival d’Arts de Santa Perpètua. Avui a les 22 h tothom que vulgui podrà gaudir de la pel·lícula El nostre últim estiu a Escòcia. La Regidoria de Cultura ha destacat la col·laboració del Cineclub Cisco Mosenya per poder oferir el Cinema a la fresca.

El nostre últim estiu a Escòcia se centra en el Doug i l'Abi, dos pares normals amb tres fills excèntrics que miren de fugir de l'estrès fent un viatge familiar a Escòcia. Allà viuran una gran trobada familiar on retrobaran el Gordie, el peculiar pare d'en Doug. No obstant, el que havia de ser un temps per a la reconciliació aviat esdevé un camp de mines de malentesos, retrets familiars i susceptibilitats ferides.

Un dels membres del Cineclub Cisco Mosenya, Josep Maria Margalida, ha explicat que aquest any han escollit les pel·lícules del cinema a la fresca pensant en històries on els infants són els protagonistes després de l'èxit de públic dels films de l'última edició. Margalida subratlla que aquest any s'han escollit comèdies perquè ens cal riure a tothom i explica que els infants d'El nostre últim estiu a Escòcia tenen una personalitat molt marcada que reaccionen de manera diferent a cada situació.

Les entrades s'han de reservar gratuïtament al web mogudaescenica.cat. Durant l'espectacle s'hauran de mantenir totes les mesures de prevenció de la Covid-19 que fixa el Procicat.


Foto: Imatge d'arxiu / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]