hola

Amics de Santiga organitza aquest diumenge 21 de març a les 12 h a l'Església de Santa Maria l'Antiga el primer Concert de Primavera de l'entitat. De fet, aquesta era l'audició prevista per al 8 de novembre en el Cicle de Concerts de Tardor que es va haver d'ajornar degut a les mesures sanitàries imposades en aquell moment.

El Quartet Catalònia, format pels violinistes Pere Bartolomé i Roger Junyent, Albert Romero a la viola i Núria Padrós al violoncel, oferiran un repertori d'obres originals i adaptacions amb la voluntat que l'espectador pugui gaudir del ventall de possibilitats sonores de la formació i, a la vegada, de la seva bellesa tímbrica. El Quartet Catalònia ha actuat al Gran Teatre del Liceu, a l'Auditori de Barcelona i en diferents festivals a Catalunya i arreu de l'Estat.

Com que l'aforament és limitat, és necessari reservar localitats enviant un correu electrònic a amics@santiga.cat o al telèfon 637 063 415. Des de l'entitat informen que gairebé estan totes les places cobertes.

El president d'Amics de Santiga, Xavier Gispert, ha anunciat que aquest diumenge es recupera el concert que va quedar pendent al novembre. "Hem volgut recuperar-lo per tal de començar una nova estació amb un cert ressorgiment de l'activitat social i cultural que tant trobem a faltar", ha destacat Gispert que afegeix que hi ha ganes de gaudir de la cultura i que gairebé no queden places per al concert del quartet de corda.


Foto: Imatge d'arxiu d'un concert a l'església de Santiga / L'Informatiu

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]