hola

L'acte commemoratiu del Dia d'Andalusia organitzat per la Casa de Andalucía el 28 de febrer va comptar amb un auditori complet a CAM Bernades. L'actuació principal va ser la d'un conjunt format per Yolanda Cortés, al ball, Eduardo Cortés, a la guitarra, Jacobo Sánchez, a la percussió i Miguel de la Tolea, al cante.

L'activitat es va iniciar amb l'homenatge a les banderes i el cant dels himnes català i andalús. L'acte va comptar amb la participació de l'alcaldessa, Isabel Garcia, i del regidor de Cultura, Marçal Solà. Garcia va recordar que són dos pobles units i que a Santa Perpètua hi ha moltíssimes persones que tenen el seu origen a a comunitat andalusa. El president de la Casa de Andalucía, Manuel Belmonte, va comentar que era el segon acte que podien organitzar amb mesures Covid-19 i que tot i això estaven contenta de poder celebrar aquesta diada tan especial. Belmonte va agrair les facilitats donades per l'Ajuntament que aposta per una cultura segura.

Una jove sòcia de l'entitat Jara Egea va fer un parlament descrivint tot el que li fa sentir Andalusia per ser les arrels de la seva família. Després la perpetuenca Andrea García va cantar. L’actuació es podrà seguir a través del compte d’Instagram @casandaluciasta.perpetua.

Mar Segura, membre de la junta de la Casa de Andalucía, ha fet una valoració força positiva de l'acte i ha explicat que Andalucía és una manera de pensar i sentir amb alegria i aquest any tan dur es volien retrobar i deixar palesa que l'entitat continua molt viva.

L'activitat va funcionar molt bé gràcies a la retransmissió via Instagram ja que al CAM l'aforament està limitat a 50 persones. Segura afirma que els comentaris dels socis els dona molta força per continuar treballant.


Foto: L'entitat va celebrar l'acte a CAM Bernades / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]