hola

La conferència Guitarras flamencas identitarias, a càrrec de Mónica Batiste i Rafael Chacón va ser l'acte principal de la celebració del Dia d'Andalusia organitzat pel Centro Cultural Andaluz al Centre Cívic La Florida. L'activitat va comptar amb l’actuació de Alberto Fernández, a la guitarra, Juan de Julia, a la percussió, Raúl Leiva, al cante i la bailaora Raquel Alegría, que havia estat professora de l'entitat.

Com és tradicional per al Centro Cultural Andaluz el dia va començar amb una missa rociera a la capella del Col·legi Sagrada Família. Enguany la cantant Anna Giménez acompanyada a la guitarra per Paco Garfia van posar la música a la litúrgia. A l'acte també va assistir el Director General d'Andaluces en el exterior de la Junta de Andalucía, Amós García Hueso.

La presidenta del Centro Cultural Andaluz, Merche Expósito, va destacar que era la primera vegada en la història de l'entitat que assistia a una activitat un representant de la Junta de Andalucía. En l'acte institucional amb el cant dels himnes andalús i català va participar l'alcaldessa, Isabel Garcia, i el regidor de Cultura. Marçal Solà. Garcia va recordar la situació en la qual tenia lloc aquesta celebració i les famílies que estan travessant pèrdues per culpa de la Covid-19.

La presidenta del Centro Cultural Andaluz, Merche Expósito, va agrair la predisposició de l'Ajuntament per poder fer actes culturals de manera segura complint amb la normativa sanitària vigent. Expósito s'ha mostrat contenta amb l'acte de celebració del Dia d'Andalusia però ha trobat molt a faltar la gran festa amb els quadres de ball, les migues i tots els socis.


Foto: El Centro Cultural Andaluz va celebrar el Dia d'Andalusia al centre cívic La Florida / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Gairebé una quarantena de parades a la Diada de Sant Jordi, al passeig de la Florida
23 Abr 2024 11:02 - RedaccióGairebé una quarantena de parades a la Diada de Sant Jordi, al passeig de la Florida

El passeig de la Florida torna a ser avui el punt neuràlgic de la celebració de la Diada de Sant Jordi [ ... ]

Tot preparat per Sant Jordi 2024
22 Abr 2024 11:10 - RedaccióTot preparat per Sant Jordi 2024

El passeig de la Florida serà un any més el punt neuràlgic de la celebració de la Diada de Sant [ ... ]

'IAIA' ofereix una nova funció aquest dissabte (18.30h) davant la bona acollida
18 Abr 2024 11:21 - Redacció'IAIA' ofereix una nova funció aquest dissabte (18.30h) davant la bona acollida

IAIA és el nom de la propera obra programada en el marc d’Efímera a la Sala Telers. L’obra de [ ... ]