hola

Un total de 47 imatges s’han presentat al Concurs Fotogràfic de Carnaval 2021 organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Perpètua. A la categoria infantil individual es van presentar tretze imatges; a la infantil grupal, dues; a la d’adult individual, set; a la d’adult grupal, tres; i en família el número ha estat de tretze. Cal dir que l’organització ha desestimat nou fotografies ja que a la imatge no apareixia l’Informatiu número 655, un dels requisits de les bases del concurs que tenia per objecte incentivar la participació i animar a la ciutadania a disfressar-se. El jurat, per tant, ha valorat finalment 38 fotografies, segons ha explicat el regidor de Cultura, Marçal Solà.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha mostrat la seva satisfacció per la participació i la resposta ciutadana al concurs, una proposta dissenyada com alternativa a la Rua de Carnaval que no s’ha pogut celebrar a causa de la pandèmia.

El veredicte del jurat es va fer públic divendres a través de l'edició 656 de l'Informatiu. El guanyador en categoria infantil individual va ser Lego Martí Pirata, seguit de El petit i el seu amic i Arlet Vigara. En categoria grupal infantil el primer premi ha estat per Vola Coronavirus Vola i el segon per In Collage. En la categoria adults individual Paquet de xurros ha estat el més votat seguit de El drac i Caracol. En categoria grupal adults els vencedors van ser Les R del Residu Zero, segons Juguem la Partida i tercers Associació Espiral Catalunya. I en la categoria família la guanyadora ha estat El petó de la victòria i també s'ha premiat a Els monstres dels ulls us vigilen i Viatgers per Santa Perpètua.
Solà també ha destacat el nivell de les disfresses, la qualitat de les fotografies i també la utilització de materials reciclats per a la confecció de les disfresses.


El jurat ha valorat l’originalitat i creativitat de la disfressa; la laboriositat i disseny; l’ús de materials reutilitzats o reciclats; i la qualitat tècnica de la fotografia.


Foto: El petó de la victòria va aconseguir un dels premis

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]