hola

La Biblioteca Josep Jardí continua amb el seu horari d'obertura limitat per permetre la neteja necessària que reclama la situació d'emergència sanitària. L'equipament obre dilluns, dimecres, dijous i divendres de 16 a 20 h i dimarts de 9.30 a 13.30 h. Tots els usuaris poden accedir sense necessitat de demanar cita prèvia, però a l'entrada el personal de la Biblioteca els pregunta de quin servei volen fer ús per tenir controlat en tot moment l'aforament permès.

La directora de la Biblioteca, Míriam Gásquez, ha recordat que les portes de la Biblioteca estan obertes amb els mateixos serveis i aforament que al desembre.

La Biblioteca presenta aquesta quinzena dues seleccions bibliogràfiques per aprofundir en diverses temàtiques. Del 18 al 31 de gener es pot consultar a l’equipament i en format virtual les exposicions Amb la saga al coll i In memoriam. La primera és una selecció de llibres de detectius que tenen més d'un volum.

La segona s’ha fet coincidint amb el Dia Internacional en commemoració de la memòria de les víctimes de l’holocaust (27 de gener) i, com explica Gásquez, es tracta d’una selecció de documents històrics i de ficció històrica relacionats amb l’holocaust i els camps de concentració.

Les exposicions es poden visitar virtualment gràcies al butlletí electrònic que envia als usuaris la Biblioteca. Míriam Gásquez ha descrit com funciona ja que passant el cursor per sobre de la imatge del llibre i clicant es pot anar directament al catàleg per reservar l'exemplar.

Aquest mes de gener, la Biblioteca ha endegat les visites dels escolars a l'equipament que s'ofereixen a les escoles. Gásquez comenta que s'intentaran fer les activitats previstes complint amb escrupolositat amb les mesures sanitàries.


Foto: La Biblioteca Municipal controla l'aforament / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]