hola

El grup d'animació La Belluga estrena aquest 18 de desembre a les 17 hores el seu nou tema i videoclip Ding, dang, dong. La formació ha versionat una cançó típica de Nadal com és el Jingle bells o El trineu però aportant el seu estil característic. Així el resultat és una nadala amb tocs llatins que espera agradi als seus seguidors i acompanyi aquestes festes, segons ha explicat La Belluga. L'objectiu és que "les famílies disposin d'una nadala fresca, divertida i sobretot alegre" i sobretot que "la música, la felicitat i l’amor puguin entrar a moltíssimes cases aquestes festes gràcies a aquest tema", afirma la banda.

Ding, dang, dong estarà disponible també a Spotify a partir del 21 de desembre. La Belluga conjuntament amb la Fundació Tchyminigagua ha aporfitat per portar una nadala en català al festival FAICP de Bogotà, on s’ha estrenat aquesta proposta. És la tercera vegada que La Belluga participa en aquest festival i que porta la seva música fins a terres internacionals, encara que aquesta vegada ha hagut de ser telemàticament.

“El tema va ser gravat als estudis Gate24 de Santa Perpètua de Mogoda i el vídeo elaborat per Bru Fontich, també perpetuenc. Per tant, la proposta és 100% perpetuenca” i aquest és un aspecte molt important a destacar, segons afirma el grup.

Un dels membres de La Belluga, Marc Colominas, ha explicat que davant d'un Nadal diferent amb la reducció de contactes La Belluga ha volgut fer un tema divertit, alegre i ballable per a tota la família i sobretot per als infants. Colominas ha anunciat que l'estrena del videoclip serà aquest divendres a les cinc de la tarda a youtube i a partir de dilluns es podrà escoltar a Spotify.

Durant els darrers dies, els membres de La Belluga han anat obrint finestres a les cases de cada membre que ensenyaven alguna decoració de Nadal a través d'Instagram i el colofó final serà aquesta estrena aquest divendres del Ding, dang, dong.


Foto: Imatge d'arxiu d'un concert de la Belluga / La Belluga

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]

L'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres
12 Abr 2024 09:40 - RedaccióL'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres

La IX Trobada de Guitarres aplegarà 135 alumnes de guitarra de 12 escoles municipals de Catalunya, [ ... ]