hola

La Biblioteca Municipal Josep Jardí obre avui dilluns les inscripcions per participar en una nova edició del programa de foment de la lectura, els Biblioaventurers. Aquest curs els participants tindran noves alternatives per comunicar-se amb la biblioteca ja sigui per telèfon, per adreça electrònica i per videoconferència.

Aquesta temporada es continua apostant per animar a perpetuencs de totes les edats a fer de la lectura un hàbit i, per això, ha programat les versions de Biblioaventurers per a infants d’entre 4 i 10 anys, Biblioaventurers tenn, per a joves d’11 a 15 anys, i Biblioaventurers +, a partir dels 16 anys.

El funcionament de l’activitat és ben senzill. La persona interessada s’ha d’inscriure a l’activitat a la sala infantil o al taulell de préstec segons les edats i anar llegint llibres entre els mesos d’octubre i març. La categoria infantil dels Biblioaventurers han d’acreditar deu lectures, mentre que els Teen i adults han de llegir sis llibres.

La temporada 2018-2019, la darrera que es va poder fer en la seva totalitat, es van inscriure als Biblioaventurers 232 persones i van aconseguir el repte un total de 132 inscrits.

La directora de la Biblioteca, Míriam Gásquez, ha afirmat que els Biblioaventurers és un repte lector adreçat a tota la població a partir de P5. Gásquez ha reconegut que malgrat la situació actual de pandèmia la Biblioteca ha volgut mantenir el seu programa estrella que comença avui. Míriam Gásquez ha explicat que una de les novetats de la temporada motivada per la situació epidemiològica i és que les comprovacions de les lectures amb les converses que mantenen els infants amb el personal de la sala es podran fer per videoconferència.

La versió Biblioaventurers + està adreçada a un públic a partir dels 16 anys viurà la seva tercera edició i ha tingut una bona acceptació. La directora de la Biblioteca anima a participar perquè és una manera d'obrir el tipus de lectura que cadascú faria. Els Biblioaventurers Teen, igual que els adults, tenen un repte de sis lectures perquè a escola ja tenen lectures obligatòries i menys temps lliure que els infants, segons ha explicat Gásquez.Recordeu que la Biblioteca Josep Jardí ha adaptat el seu horari per garantir les mesures sanitàries vigents. L'equipament obre dilluns, dimecres, dijous i divendres a la tarda de 16 a 20 hores i els dimarts al matí de 9.30 a 13.30 hores.


Foto: La Biblioteca Municipal posa en marxa avui el programa Biblioaventurers / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]