hola

 

La conferència Joan Miró i els poetes catalans, a càrrec del poeta i crític perpetuenc Vicenç Altaió, obre el nou curs de l’Aula d’Extensió Universitària (AEU) de Santa Perpètua. La conferència inaugural tindrà lloc avui a les 19.30 hores al Teatre del Centre Parroquial i és oberta a tothom. Es seguiran totes les mesures preventives relacionades amb l'emergència sanitària que patim.

L’AEU organitza el curs amb lema C de Cultura, sí! Durant el primer trimestre del curs 2020-2021, l’AEU ha programat les conferències al Centre Cívic El Vapor en dos horaris, a les 17.30 i a les 19.30 hores amb els protocols de seguretat adients a causa de la Covid-19.

El 20 d’octubre tindrà lloc la xerrada Giacomo Puccini: l’apoteosi de la melodia, a càrrec de Xavier Chavarria, llicenciat en Filologia Catalana i en Història i Ciències de la Música i Màster en Musicologia. El 3 de novembre la galerista Cristina Requena parlarà de la Vida i obra dels artistes post-impressionistes,Vincent van Gogh i... El 17 de novembre, el doctor en Filosofia, professor emèrit de la Universitat de Girona i exconseller d’Educació, Joan Manuel del Pozo oferirà la conferència Els reptes actuals i el futur de l’educació. El trimestre clou al desembre amb un monogràfic de dues sessions dedicat a Domènech i Muntaner, a càrrec de Carles Sàiz i Xiqués, llicenciat en Història a la Universitat de Barcelona.

La presidenta de l'AEU, Maria Rosa Rovira, s'ha mostrat molt contenta de començar aquest curs amb una conferència de Vicenç Altaió que espera sigui atractiva per als perpetuencs. Rovira ha recordat que per complir amb les mesures Covid-19 s'ha buscat un espai amb aforament suficient i es farà al Teatre del Centre Parroquial. La sala gran del Centre Cívic El Vapor amb les mesures Covid-19 permet un aforament d'unes quaranta persones. Maria Rosa Rovira explica que la solució ha estat fer dos torns per a cada conferència que continuaran celebrant-se cada quinze dies.


L'AEU ha apostat per continuar fent les conferències presencials perquè perdia l'essència dels onze anys de trajectòria com a put de trobada i de contacte social, segons ha expressat la presidenta de l'AEU, que ha subratllat que no tothom té a l'abast la tecnologia per seguir-les de manera virtual. Maria Rosa Rovira ha animat a aquelles persones que vulguin assistir a les conferències de l'AEU que es poden fer sòcies qualsevol dels dies que hi hagi una conferència programada al Centre Cívic El Vapor.


Foto: Imatge d'arxiu de la inauguració d'un curs de l'AEU / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]