hola

La Comissió de Festa major ha fet públics els guanyadors dels tres certàmens de Festa Major 2020 coincidint amb la publicació de l'edició 646 de l'Informatiu. Aquest any, la Regidoria de Cultura va decidir fer tres concursos des de casa per incentivar a la celebració d'aquests dies festius seguint el tradicional concurs de paelles i el de pinxos, però en aquest cas elaborats a cada casa i va convocar un de nou de guarniment de balcons i finestres.

El concurs de balcons i finestres decorats va comptar amb nou participants. La guanyadora va ser Raquel Martín Martínez, el segon premi va recaure en Edelweiss Velázquez i Sanabre i el tercer per Pilar Valeri Corominas. El jurat ha destacat les elaboracions d'aquestes decoracions que es van poder veure durant els dies festius.

Pel que fa al concurs de pintxos van ser dotze els participants. En aquest cas, com en el de paelles, van ser concursos fotogràfics en els que calia incorporar l'Informatiu 645 com a assegurança que la imatge va ser presa en aquells dies. El millor pintxo va ser el d'Isabel Román Martín, el segon premi de pintxo el va obtenir Emilio López Martínez i el tercer el va aconseguir Ruth Paredes Román.

Un total de divuit paelles es van presentar al concurs fotogràfic de Festa Major. El jurat va decidir que la millor era la d'Anna María Rodríguez; la segona, la de Denise Lara Macedo i la tercera la presentada per óscar Saavedra Romero.

Els guanyadors poden passar a recollir els seus premis a la Granja Soldevila de 8 a 20 h fins al 2 de novembre.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, s'ha mostrat satisfet amb la participació registrada en els tres concursos d'aquesta Festa Major 2020 marcada per la pandèmia tenint en compte els canvis soferts.

Marçal Solà ha avançat que, tot i que espera que l'any vinent la festa Major es pugui celebrar en un altre format amb grans aforaments, és possible que alguns d'aquests certàmens es torni a convocar.

Una quarantena de participants van registrar els concursos organitzats amb motiu de la Festa Major 2020.


Foto: Primer classificat en el concurs de balcons / Reg Cultura

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]